Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 105 / 0
Jakby się kto wybierał do Kotliny Kłodzkiej to można pomyśleć. Ważne ino żeby nie miał odznaki :cheesy:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1342 / 48 / 0
Drogi pigułożerco! Czy zechciałbyś się podzielić z uduszonym kotem gdzie mniej więcej można znaleźć grzyby w naszej kotlinie? Byłbym bardzo wdzięczny :) Może być PM, cokolwiek.
Co prawda ja niestety raczej nie znajdę czasu na taką wyprawę, a i tryptamin mi nie brakuje, ale orientacyjne info bardzo by pomogło kumplowi (jak coś to pracuje on w Klodzku przy pl. F. Chopina 2 %-D)
SESH
  • 507 / 11 / 0
.....Chopina mówisz %-D

Toć pisał w innym temacie że Czarna Góra.
Może ktoś z okolic Wałbrzycha chętny? Oprowadzę i podszkolę, za wikt i opierunek (marihuaninin? / kodeina też zawsze na propsie :*) ).
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 4 / / 0
Witam witam wszystkich w temacie.Mam pytanko czy ktos z okolic warszawy wybiera sie moze na łowy w najblizszy weekend jako niedoswiadczony zbieracz szukam kogos kto nauczy mnie fachu i pokaze wszystko ocb.Prosze o kontakt emailowy.Pozdro narkusy!;D
  • 9 / / 0
a może austria? :-( region jest mi obojętny
  • 488 / 13 / 2
pilleater pisze:
Jakby się kto wybierał do Kotliny Kłodzkiej to można pomyśleć. Ważne ino żeby nie miał odznaki :cheesy:
Siemanko, okolice kotliny kłodzkiej - celowałbym w góry sowie. Jeśli masz czas to odezwij się na priv . :-D
  • 1 / / 0
Witam Panie i Panowie ;)
mój pierwszy post na forum, dlatego proszę o wybaczenie, jeśli złamię nieopatrznie jakieś świeckie tutejsze tradycje ;)
Na grzyby szykuję się już psychicznie od kilkunastu miesięcy i uważam, że nadszedł czas. Chcę się wybrać na łowy w okolice największego miasta Zachodniopomorskiego :)
I tu moja prośba, czy znajdzie się jakiś bardziej doświadczony w terenowych bojach grzybiarz z Grodu Gryfa, który pomógłby mi w tym pierwszym wypadzie? Ewentualnie wskazał przynajmniej w jakich okolicach miasta warto szukać.
Będę wdzięczy,
pozdrawiam serdecznie.
  • 72 / 2 / 0
Siemanko, aktualnie jestem w poznaniu, mam doświadczenie w zbiorach naszych kochanych psylocybów. Chętnie wybiorę się z kimś kto zna okoliczne wiejskie tereny i wie jak tam dotrzeć, w zamian pokażę gdzie powinno się szukać grzybków. Bywam w poznaniu ale nie jestem stąd.
brak podpisu
  • 8 / / 0
Mushmush, jak jesteś zainteresowany konkretnym miejscem, to się odezwij do mnie na pw. Posiadam ich troche w zanadrzu, więc służę pomocą wszystkim tym, którzy chcą mądrze wykorzystać niebagatelną moc grzyba. :) Jedną odstąpie dla dobra ludzkości. ;-)
  • 1 / / 0
Białystok i okolice?
Byłoby to moje pierwsze grzybobranie, od dawna się przymierzałem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.