Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Co prawda ja niestety raczej nie znajdę czasu na taką wyprawę, a i tryptamin mi nie brakuje, ale orientacyjne info bardzo by pomogło kumplowi (jak coś to pracuje on w Klodzku przy pl. F. Chopina 2
Toć pisał w innym temacie że Czarna Góra.
Może ktoś z okolic Wałbrzycha chętny? Oprowadzę i podszkolę, za wikt i opierunek (marihuaninin? / kodeina też zawsze na propsie
pilleater pisze:Jakby się kto wybierał do Kotliny Kłodzkiej to można pomyśleć. Ważne ino żeby nie miał odznaki :cheesy:
mój pierwszy post na forum, dlatego proszę o wybaczenie, jeśli złamię nieopatrznie jakieś świeckie tutejsze tradycje ;)
Na grzyby szykuję się już psychicznie od kilkunastu miesięcy i uważam, że nadszedł czas. Chcę się wybrać na łowy w okolice największego miasta Zachodniopomorskiego :)
I tu moja prośba, czy znajdzie się jakiś bardziej doświadczony w terenowych bojach grzybiarz z Grodu Gryfa, który pomógłby mi w tym pierwszym wypadzie? Ewentualnie wskazał przynajmniej w jakich okolicach miasta warto szukać.
Będę wdzięczy,
pozdrawiam serdecznie.
Byłoby to moje pierwsze grzybobranie, od dawna się przymierzałem.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.