Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Co prawda ja niestety raczej nie znajdę czasu na taką wyprawę, a i tryptamin mi nie brakuje, ale orientacyjne info bardzo by pomogło kumplowi (jak coś to pracuje on w Klodzku przy pl. F. Chopina 2
Toć pisał w innym temacie że Czarna Góra.
Może ktoś z okolic Wałbrzycha chętny? Oprowadzę i podszkolę, za wikt i opierunek (marihuaninin? / kodeina też zawsze na propsie
pilleater pisze:Jakby się kto wybierał do Kotliny Kłodzkiej to można pomyśleć. Ważne ino żeby nie miał odznaki :cheesy:
mój pierwszy post na forum, dlatego proszę o wybaczenie, jeśli złamię nieopatrznie jakieś świeckie tutejsze tradycje ;)
Na grzyby szykuję się już psychicznie od kilkunastu miesięcy i uważam, że nadszedł czas. Chcę się wybrać na łowy w okolice największego miasta Zachodniopomorskiego :)
I tu moja prośba, czy znajdzie się jakiś bardziej doświadczony w terenowych bojach grzybiarz z Grodu Gryfa, który pomógłby mi w tym pierwszym wypadzie? Ewentualnie wskazał przynajmniej w jakich okolicach miasta warto szukać.
Będę wdzięczy,
pozdrawiam serdecznie.
Byłoby to moje pierwsze grzybobranie, od dawna się przymierzałem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.