Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Co prawda ja niestety raczej nie znajdę czasu na taką wyprawę, a i tryptamin mi nie brakuje, ale orientacyjne info bardzo by pomogło kumplowi (jak coś to pracuje on w Klodzku przy pl. F. Chopina 2
Toć pisał w innym temacie że Czarna Góra.
Może ktoś z okolic Wałbrzycha chętny? Oprowadzę i podszkolę, za wikt i opierunek (marihuaninin? / kodeina też zawsze na propsie
pilleater pisze:Jakby się kto wybierał do Kotliny Kłodzkiej to można pomyśleć. Ważne ino żeby nie miał odznaki :cheesy:
mój pierwszy post na forum, dlatego proszę o wybaczenie, jeśli złamię nieopatrznie jakieś świeckie tutejsze tradycje ;)
Na grzyby szykuję się już psychicznie od kilkunastu miesięcy i uważam, że nadszedł czas. Chcę się wybrać na łowy w okolice największego miasta Zachodniopomorskiego :)
I tu moja prośba, czy znajdzie się jakiś bardziej doświadczony w terenowych bojach grzybiarz z Grodu Gryfa, który pomógłby mi w tym pierwszym wypadzie? Ewentualnie wskazał przynajmniej w jakich okolicach miasta warto szukać.
Będę wdzięczy,
pozdrawiam serdecznie.
Byłoby to moje pierwsze grzybobranie, od dawna się przymierzałem.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.