Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
hmmm to zalezy gdzie mieszkasz, odkad pamietam nad morzem maja ceny z dupy wziete, tam za tyle kupilbys grama (choc dala ciebie w zupelnosci by wystarczylo, nawet na zaliczenie jeszcze trzech innych przedmiotow), w moim miescie grama mozna kupic juz za polowe tego
FETA TO JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO NO ALE NIEKTÓRZY MŁODSI UŻYTKOWNICY FORUM MAJĄ W DUPIE UWAGI BARDZIEJ DOŚWIADCZONYCH KOLEGÓW
oj kurwa ja też taki byłem jak zaczynałem sie wciągać w to gówno, pomietam jak dzis, pisałem na jakims forum: co wy pierdolicie jakie wyniszczenie??? dwa dni wale , dwa dni regeneracja jest wypas, z niemca nigdy kumaty nie byłem a tu 4 ,jutro jak pierdolne bombe z chusteczki 2 na 2cm zapije pluszem, jeszcze poprawie kreską w kiblu na przerwie z bioli bedzie na 5 NA STÓWE!. A jak wyszło tak wyszło, szkoda tylko mi tych 3 lat które mogłem przeżyć inaczej, ale taż taki byłem zapatrzony w myśl że ze mna bedzie inaczej choc mialem juz dawane konkretne przykłady
DZIEWCZYNKO TO JAK TY SOBIE WYOBRAŻASZ PÓZNIEJSZE SWOJE ŻYCIE JAK NAUKA NA TRZEZWO JEST DLA CIEBIE ZA TRUDNA, POTEM BEDĄ DZIECI, PROBLEMY Z NIMI, PROBLEMY W ŻYCIU, CO JEBNIESZ SOBIE KRESKE BO INACZEJ DZIECIOM ŚNIADANIA NIE BEDZIESZ W STANIE ZROBIĆ?ocknij sie w pore
swoja droga jestes szowinistyczna swinia, wiec dalsza nasza konwersacja nie ma sensu. ja mam swoje poglady, zycie i sprawy, ty swoje, wiec sie odpierdol.
bless
do Dr. Acula najlepiej dzien przed egz.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.