Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 402 / 3 / 0
Dla mnie to jest średnia, psychodela jak po apb, mało euforii bardziej takie rozjebanie i empatia, do tańca brakowało sił
Liczę ze vapo da fajne efekty, ale wątpię żeby do ice się zmieniło bo niby z jakiej racji?
wiewi2@bk.ru
  • 506 / 12 / 0
Btw jak jest poprawnie - 4,4'-DMAR czy 4,4-DMAR?
  • 1951 / 15 / 0
Z apostrofem, bo jeden podstawnik metylowy jest pod 4, a drugi pod 4'. Gdyby było 4,4 to by odnosiło się do całkiem innej cząsteczki (a swoją drogą nie może być dwóch podstawników na jednej pozycji w benzenie).
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 2 / 0
Co lepiej sniff czy oral? Ile trwa działanie? I czy można to porównać do któryś z klasycznych dragów takich jak meth lub MDMA?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1628 / 197 / 0
Z relacji kumpla to sniff nie wchodzi od razu, rozkręca się jakoś po 15 minutach i załadowany jest jakoś po 45min. Do tego ponoć piecze i wręcz DEWASTUJE nos na następne kilka dni. Oral ładuje się jakoś 45-75min, ale przy większej dawce było już morze serotoniny więc jako takiego porównania nie ma. Tak czy siak około 30mg donosowo to jest ten tryb godlike, powyżej 40mg pewnie robi się już ciapowato, wnioskuję po opisie oczu przy 35mg.

Co do waporyzacji:

Nie ma nawet cienia szansy, żeby rozpadało się do 4-MAR. Tak to nie działa. :P Obstawiam, że najpierw pojawia się 4-MARowa stymulacja, a efekty się kończą zanim do głosu dojdzie serotonina lub tak czy siak dochodzi po jakimś czasie.

Jakieś linki na temat waporyzacji tego wynalazku?
  • 203 / 6 / 0
"Ciapowato"? Co masz na myśli?

Tak, sniff jest przeokrutny moim zdaniem, usypałem sobie ostatnio kreseczkę i po wciągnięciu kilku ziarenek (no może przesada, ale naprawdę była to mikroskopijna ilość) uznałem, że nie tędy droga.
  • 232 / 2 / 0
A dawki oralne muszą być wieksze niż sniff czy nie w wypadku tej substancji ?
Dzieki
  • 1628 / 197 / 0
No ciapowato czyli plastelinowo jak po MDMA. ;-)
  • 481 / 15 / 0
artur019 pisze:
Jakieś linki na temat waporyzacji tego wynalazku?
biorąc pod uwagę, że Aminorex był slynny z powodu indukowania nadcisnienia płucnego (skądinąd śmiertelnego schorzenia) to ładowani sobie nowowprowadzonego analogu bezpośrednio do płuc wydaje się dość chybionym pomysłem.
ale to tylko moje osobiste zdanie.
i życzę zdrowia, tego psychicznego też. :)
Król Jest Tylko Jeden
  • 2775 / 39 / 0
wdychanie par ma się nijak do nadciśnienia płucnego
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.