Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 200 / 4 / 0
@Parathormon
Jak mnie pamięć nie myli to po tygodniu "schodzi" woda po nadmiernej retencji (np. po DNP), a nawodnienie wydaje mi się, że krócej trwa... oczywiście myślę o lekkim odwodnieniu ;)
  • 154 / 1 / 0
Mam pytanie, a mianowicie co bedzie lepsze w dawkach (ok. 50mg doustnie) NEB/pentedron czy etylofenidat aby zrzucic kilka kilogramow ?
Chodzi o to, ze chcialbym sobie stosowac na zrzucenie kilku kg, wlasnie w takiej dawce by nie odczuwac glodu (ani efektow zbyt mocno - nie chce byc "rozlany empatia" ani zbyt naspidowany bo pripał), przy okazji tez usprawnic sobie pracę ?

Chodzi o to by lekko stymulowało, nie było widać że cokolwiek zarzucilem oraz aby nie było rozwały w bani.

Z tego co testowałem (ale to było dawno i rekreacyjnie w dawkach wysokich), najbardziej stymulował NEB i pentedron bo etylofenidat w małej dawce powodował juz zalanie receptorów dopaminą co trochę powodowało "nieogar".

Chodzi o to by sobie zarzucic rano do pracy dawke ok 50mg, i zeby mi sie zrec nie chcialo zbyt ostro.

pzdr
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
A spróbowałeś pomyśleć o diecie i aktywności fizycznej czy to już za trudne dla takiego wraka?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 154 / 1 / 0
Ja juz synku nie mam czasu na ćpanko, opierdalanie się etc...
Zostawiam to tym, ktorzy za grube pieniadze wolą chwilę "syntetyczno-sztucznego" stanu euforii, szczęścia etc. (wolę za te pieniądze inwestować w swoją przyszłość oraz godne życie).

Zadałem pytanie i chciałbym uzyskac odpowiedz, a to że nie umiesz odpowiedzieć nie oznacza że bezsensownie nabijac sobie posty (chyba, że to Twój sposób na "piątkowy melanż" :D), oraz okazywac zawiśc którą wyssałeś z ziemi mateczki Polski niczym Jarosław K.

A patrząc po Twojej wypowiedzi, to do Ciebie pasuje wizerunek osobnika co ostatnie grosze (na dodatek jeszcze pewnie po cichu "podwędzone") przyniesie w zębach byleby tylko na chwilę powrócić do swojej "mydlanej Bańki".
Gdybyś się tak do roboty wziął, to nie pluł bys jadem na lewo i prawo tocząc pianę z zazdrości.

Prosiłbym o odp. osoby ktora w podobnym celu stosowała jakąs substancję RC i jest ok (narazie murti-bing przekonuje mnie, że najlepszym wyborem jest NeB), ale może ktoś ma jakieś inne doświadczenia?

PS: A admina prosiłbym o ogarnięcie zawistnego napinacza a.k.a BlueStara (a ten "kompetentny" to chyba po znajomości).

Pozdrawiam : )
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Odchudzanie sie przy pomocy stymulantów zwiększa ryzyko wystąpienia m.in. udaru mózgu, zawału, nadciśnienia płucnego i zaburzeń psychicznych. Samo zdrowie, smacznego. Poza tym jak odstawisz to szybko wrócisz do wagi. Powodzenia

Do tego jesteś osobą z dużą skłonnością do uzależnień :-D

I o moją pracę nie musisz się martwić, serio :-)
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2013 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Z doświadczenia wiem, że do odchudzania się substancja to za mało - bo idąc tym tropem - to ECA, ew. Winstrol Depot byłyby idealnymi rzeczami do tego celu. A tutaj chodzi o zmianę nawyków żywieniowych, bo samymi substancjami do odchudzania nie sprawimy, że komórki tłuszczowe znikną, a jedynie się skurczą - a wtedy, później poprzez pamięć komórek tłuszczowych oraz działanie greliny, hormonu głodu i gromadzenia zapasów szybko powrócimy do starej wagi. Dopiero prawdziwa zmiana nawyków żywieniowych spowoduje, że nastąpi apoptoza komórek tłuszczowych i nasza "gospodarka" głodem wróci do normy.
  • 62 / 3 / 0
Heh, ja zawsze myślałem, że to `Brightening Star`. Swoją drogą - jego ciało, jego wybór. Skoro chce takim kosztem się odchudzać to niech to robi. Myślę, że zdaje sobie sprawę z konsekwencji, to czy jest głupim wrakiem czy nie - nie nam oceniać. Może nie zależy mu na zdrowiu, może kieruje się innymi wartościami niż ty BS. Wszakże nie czyni go to gorszym. Czy błękit nieba jest gorszy od zieleni traw? ;-)

Jednakże... sam również odradzam odchudzanie się stymulantami - jeśli już chcesz to robić to lepiej wypij sypaną kawę, spal maks. trzy papierosy dziennie i koniec. Nie truj się. Chcesz być szczupły, chcesz wyglądać na zdrowego samca, więc nim bądź, nie czituj. ;-)
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 52 / 1 / 0
FuckFriendz pisze:
Mam pytanie, a mianowicie co bedzie lepsze w dawkach (ok. 50mg doustnie) NEB/PENTEDRON czy Etylofenidat aby zrzucic kilka kilogramow ?
Chodzi o to, ze chcialbym sobie stosowac na zrzucenie kilku kg, wlasnie w takiej dawce by nie odczuwac glodu (ani efektow zbyt mocno - nie chce byc "rozlany empatia" ani zbyt naspidowany bo pripał), przy okazji tez usprawnic sobie pracę ?

Chodzi o to by lekko stymulowało, nie było widać że cokolwiek zarzucilem oraz aby nie było rozwały w bani.

Z tego co testowałem (ale to było dawno i rekreacyjnie w dawkach wysokich), najbardziej stymulował NEB i Pentedron bo etylofenidat w małej dawce powodował juz zalanie receptorów dopaminą co trochę powodowało "nieogar".

Chodzi o to by sobie zarzucic rano do pracy dawke ok 50mg, i zeby mi sie zrec nie chcialo zbyt ostro.

pzdr
Jeżeli dbasz o zdrowie, to wydaje mi się, że lepszy będzie etylofenidat w małych dawkach. Pozostałe to releasery, szkoda zdrowia i samopoczucia, jeżeli mają być stosowane codziennie.
  • 3900 / 245 / 13
Ale czy wy matoły nie widzicie, że właśnie kolega FuckFriendz chce DIETĄ skorygować wagę? To jest bardzo mądre posunięcie, jedno z trzech skutecznych, lecz kluczowe dla każdego z tych 3 sposobów.

Jemu ten stim jest potrzebny, żeby nie wpierdalać - trzymać dietę w ryzach, wcale nie pisze, że substancja sama w sobie ma coś spalić, jak to często się czyta u tępych naiwnych dziewczynek.

@FuckFriendz - Najlepszym blokerem apetytu bez side'ów jest Rimonabant... Stimy to zależy od jednostki, ja naprzykład mógłbym wpierdalać jak to zwykle na każdym stimie, którego testowałem.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2775 / 39 / 0
Tylko, że ten stymulant tak naprawdę nic nie da, bo nie będzie brał go do końca życia raczej (chyba). A żeby mniej wpierdalać to trzeba sobie co nieco we łbie poukładać i wcale nie potrzeba do tego narkotyków.

Stymulanty hamują łaknienie, ale po pewnym czasie ono wraca do normy i gość będzie żarł normalnie albo co bardziej prawdopodobne jeszcze więcej wychodząc z założenia, które ty wykluczyłeś
Parathormon pisze:
wcale nie pisze, że substancja sama w sobie ma coś spalić
Po odstawce stimsa zrobi się bardzo zabawnie

Poza tym u ciebie w pracy FuckFriendz psychoza chyba nie jest wskazana, co?
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2013 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.