Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
Powinny być w porządku
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 2 / 0
Co myślicie o amnesii i ak48 na outa. To będzie moja pierwsza hodowla. :)
  • 2714 / 513 / 0
Amnesia sie nie nadaje na outa. No chyba, że auto.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1 / / 0
Co myślicie o brainstorm femi od DP na out ? Bo mam zamiar go kupić a do tego ze dwa auto, amnesia ak automatic femi i może ak47 automatic femi.
  • 174 / 3 / 0
Ktoś się orientuje, czy zeszłoroczne nawozy nadal są odpowiednie do korzystania? Czy to ma jakiś termin ważności?
Beda jak najbardzej ok
voltage13 pisze:
Co myślicie o amnesii i ak48 na outa. To będzie moja pierwsza hodowla. :)
uprawa... ^_^
ani to ani to nie dojdzie
Co myślicie o brainstorm femi od DP na out ?
Nie dojdzie...

U mnie w tym roku:
c99 x-line
Arne x Hashplant (Goldmouth) femi
SMAR x Rocketchunk x Hashplant femi
Auto white widow
LR#2
no i pewnie standardy typu shaman i easy sativa
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 2 / 0
To co polecacie amatorowi, jakąś nie za dużą, łatwą w uprawie i w miarę godnym zbiorem? :-p
  • 3215 / 416 / 0
polecam amatorowi nie powielać pytań
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 374 / 4 / 0
voltage13 pisze:
To co polecacie amatorowi, jakąś nie za dużą, łatwą w uprawie i w miarę godnym zbiorem? :-p
passion#1, easy sativa choć to wcale nie małe rośnie. Jak nie duże to automat, ale ja nic nie polecę bo kiepskie z tym miałem doświadczenia ;)

Tegoroczny outdoor to jeden wielki pomidor ;] I dosłownie i w przenośni ;]
  • 2 / / 0
Witam, w tym roku planuję rozpocząć moją przygodę z outdoorem i z tego powodu mam do Was kilka pytań.
Mam nadzieję, że spróbujecie chociaż w najmniejszym stopniu pomóc za co z góry dziękuję.

1. Chciałem spróbować z odmianą Kaya Gold, czy według Was nadaje się na polski klimat i czy ktoś wcześniej miał z nią przyjemność ?
http://holenderskiskun.pl/Katalog-nasio ... /Kaya_Gold

2. Do wega chciałem użyć "biohomusa", a do flo "planton k" tylko problem w tym, że nie mam zielonego pojęcia w jakich ilościach stosować nawozy, co jaki czas podlewać oraz jakie proporcję z wodą będą odpowiednie.

3. Jakiej wielkości powinny być doniczki, ponieważ planowałem posadzić drzewka w doniczkach.

4. Po ilu dniach od kiełkowania mogę przenieść zabezpieczone drzewka na dworek ?

Z góry dzięki za pomoc :)
  • 269 / 3 / 0
Za dwa tygodnie zaczynam kiełkować, miejmy nadzieje, że będzie dzida. A Wy kiedy zaczynacie?
cannabacchus
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.