Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
Powinny być w porządku
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 2 / 0
Co myślicie o amnesii i ak48 na outa. To będzie moja pierwsza hodowla. :)
  • 2714 / 512 / 0
Amnesia sie nie nadaje na outa. No chyba, że auto.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1 / / 0
Co myślicie o brainstorm femi od DP na out ? Bo mam zamiar go kupić a do tego ze dwa auto, amnesia ak automatic femi i może ak47 automatic femi.
  • 174 / 3 / 0
Ktoś się orientuje, czy zeszłoroczne nawozy nadal są odpowiednie do korzystania? Czy to ma jakiś termin ważności?
Beda jak najbardzej ok
voltage13 pisze:
Co myślicie o amnesii i ak48 na outa. To będzie moja pierwsza hodowla. :)
uprawa... ^_^
ani to ani to nie dojdzie
Co myślicie o brainstorm femi od DP na out ?
Nie dojdzie...

U mnie w tym roku:
c99 x-line
Arne x Hashplant (Goldmouth) femi
SMAR x Rocketchunk x Hashplant femi
Auto white widow
LR#2
no i pewnie standardy typu shaman i easy sativa
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 2 / 0
To co polecacie amatorowi, jakąś nie za dużą, łatwą w uprawie i w miarę godnym zbiorem? :-p
  • 3215 / 416 / 0
polecam amatorowi nie powielać pytań
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 374 / 4 / 0
voltage13 pisze:
To co polecacie amatorowi, jakąś nie za dużą, łatwą w uprawie i w miarę godnym zbiorem? :-p
passion#1, easy sativa choć to wcale nie małe rośnie. Jak nie duże to automat, ale ja nic nie polecę bo kiepskie z tym miałem doświadczenia ;)

Tegoroczny outdoor to jeden wielki pomidor ;] I dosłownie i w przenośni ;]
  • 2 / / 0
Witam, w tym roku planuję rozpocząć moją przygodę z outdoorem i z tego powodu mam do Was kilka pytań.
Mam nadzieję, że spróbujecie chociaż w najmniejszym stopniu pomóc za co z góry dziękuję.

1. Chciałem spróbować z odmianą Kaya Gold, czy według Was nadaje się na polski klimat i czy ktoś wcześniej miał z nią przyjemność ?
http://holenderskiskun.pl/Katalog-nasio ... /Kaya_Gold

2. Do wega chciałem użyć "biohomusa", a do flo "planton k" tylko problem w tym, że nie mam zielonego pojęcia w jakich ilościach stosować nawozy, co jaki czas podlewać oraz jakie proporcję z wodą będą odpowiednie.

3. Jakiej wielkości powinny być doniczki, ponieważ planowałem posadzić drzewka w doniczkach.

4. Po ilu dniach od kiełkowania mogę przenieść zabezpieczone drzewka na dworek ?

Z góry dzięki za pomoc :)
  • 269 / 3 / 0
Za dwa tygodnie zaczynam kiełkować, miejmy nadzieje, że będzie dzida. A Wy kiedy zaczynacie?
cannabacchus
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...