Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
O, to może być wyjaśnienie, bo kiedyś jedliśmy grzyby z chłopakiem i w ogóle na nas nie zadziałały, a były od zaufanego sprzedawcy (ale grzyby wzięliśmy u niego po raz pierwszy). Oboje bierzemy ssri, więc może to wpłynęło. Dotąd zastanawiało mnie, czy ma to jakieś powiązanie z tym, że marihuana też na mnie nie działa (próbowałem wiele razy od kilku sprzedawców)
  • 1 / / 0
A ja mam pytanie czy jak danego dnia nie wezmę wenlafaksyny to grzyby dobrze zadziałają? Jeżeli będzie 24h po odstawienniu jednodniowym na rzecz grzybów?
  • 961 / 176 / 0
@myxav bierz normalnie wenle i nic nie odstawiaj żeby grzyby zarzucić.Ja brałem na wenli i trip był super.Jedni twierdzą że działanie jest osłabione na antydepach a innym działają normalnie.Ominiesz dawkę a niech lek się zresetuje i potem będziesz znowu czekał tygodniami na efekt terapeutyczny?
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.