Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
O, to może być wyjaśnienie, bo kiedyś jedliśmy grzyby z chłopakiem i w ogóle na nas nie zadziałały, a były od zaufanego sprzedawcy (ale grzyby wzięliśmy u niego po raz pierwszy). Oboje bierzemy ssri, więc może to wpłynęło. Dotąd zastanawiało mnie, czy ma to jakieś powiązanie z tym, że marihuana też na mnie nie działa (próbowałem wiele razy od kilku sprzedawców)
  • 1 / / 0
A ja mam pytanie czy jak danego dnia nie wezmę wenlafaksyny to grzyby dobrze zadziałają? Jeżeli będzie 24h po odstawienniu jednodniowym na rzecz grzybów?
  • 975 / 179 / 0
@myxav bierz normalnie wenle i nic nie odstawiaj żeby grzyby zarzucić.Ja brałem na wenli i trip był super.Jedni twierdzą że działanie jest osłabione na antydepach a innym działają normalnie.Ominiesz dawkę a niech lek się zresetuje i potem będziesz znowu czekał tygodniami na efekt terapeutyczny?
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.