Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 182 / 2 / 0
Jak dla mnie makiwara ma o wiele lepszy smak od PST, jednak nie wiem czemu dzisiaj tak zareagowałam.
Moja metoda to picie z zatkanym nosem ile wlezie. Jak już nie mogę więcej to dalej trzymam zatkany nos i zapijam szybko czymś o mocnym smaku. Dopiero wtedy mogę odetkać nos :cheesy:
  • 600 / 1 / 0
PST nie jest w sumie takie złe w smaku. wypiłabym sobie, chyba zaraz lecę po bakaland, póki jest jeszcze ten działający.
Where's your will to be weird?
  • 477 / 18 / 0
makiwary mógłbym wypić kilka litrów i poza późniejszym gorzkim posmakiem w ustach jest ok. PST z maku Helcom to jest hardkor, płyn wychodzi tak gorzki, że trzeba pić na 3-4 razy, a i po wypiciu zdarzało mi się bełtać. Smak przepłukanego Fresco to przy tym ambrozja.
Wstałem późno i z wczoraj zapierdolonych maków zrobiłem sobie makiware. 50 makówek, skręt zaleczony, chociaż tyle.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 182 / 2 / 0
Nie wiem jak ten Helcom musi smakować, skoro Fresco to przy nim ambrozja %-D Nie piłam nigdy niczego gorszego od przepłuczki z Fresco poza nieekstrahowanym cipaczem.
  • 3732 / 45 / 0
Ja pierdole opiatowcow, mam mase MXE i postaram sie wysc w ten sposob z nalogu. Ten srodek daje ogromna motywacje do zmiany na lepsze. Szkoda tylko, ze na krotko. Ale mam 3 gramy. :-) 50 mg jednorazowo, bo biore IM. Zaraz testuje dojcze stuff. Mala makiwarka na srake z rana i juz pass od teraz. Taktaktaktak
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 430 / 5 / 0
Wawoj pisze:
Sprobuj z 10 makowek, za pierwszym razem i tak zazwyczaj nie dziala - musisz wyrobic receptory. Nie ma wiec sensu marnowac materialu. Mnie trzyma nie dluzej niz godzine.

Tez Was boli gardlo po ciagu? Pytam takis srednio wjebanych, hardkorowcow to pewno od czego innego.
Serio, jak ktoś wcześniej nie brał nic opio to maczki go nie wykopią za pierwszym razem? Bo koda rozumiem, ale morfina?

Chcę poczęstować kolegę, który raz w życiu brał tramal ale w niedużej ilości i go w ogóle nie wzięło. I co, mam się bawić w wyrabianie jego receptorów? W ogóle czy to moralne częstować kogoś, kto nie jest do końca przekonany? :rolleyes:
  • 1345 / 6 / 0
Yaishi - jasne, że nie. Częstuj śmiało.

Ech, dzisiaj byłem na małych poszukiwaniach działkowych, ale chuja znalazłem, same te złe...

[ external image ]

Hajsu już prawie nie mam do poniedziałku, a coś by się przyjebało... zjem coś i jeszcze się wybiorę. Dobrze, że mam rower.
Jeszcze nigdy nie brałem opium ani nie piłem makiwary.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 1857 / 70 / 80
Bakaland 10.2012 l.1.110.32 koszt 7,59zł/0,5kg w miejscowym kauflandzie. Do przepłuczki zapomniałem dodać octu/kwasku ale klepie. Smak chujowy ale nie musiałem nawet zapijać. Płukałem 3 minuty.
Udało mi sie to zrobić w jakiś 300ml plynu, po 30 minutach od wypicia pełnia działania najpierw powiedzmy "euforia" potem nadeszła sedacja.

Werdykt:

No cóż na pewno bardziej sie opłaca to walić od kody ale za 8zł to sie człowiek nie ukićka. Jutro walne z 1,5kg to zobacze czy dalej sie z tym bawić.

-------------------------
Jaki wpływ ma dodanie octu/kwasku skoro i bez zakwaszania roztworu to działa?
  • 80 / 1 / 0
Anon pisze:
-------------------------
Jaki wpływ ma dodanie octu/kwasku skoro i bez zakwaszania roztworu to działa?
Ma wpływ, bo lepiej wchłania sie octan/cytrynian morfiny do organizmu. Bez zakwaszania TEŻ zadziala.
  • 1857 / 70 / 80
Lepsza wchłanialność - czyli będzie troche mocniej, czy troche szybciej sie zacznie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.