Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
Zgadza się trzeba się szanować nawzajem bo inaczej by był zupełny chaos ...
Ale te wasze miłe farmaceutki które trzeba szanować to w większości zwykłe NIE kulturalne kurwy które patrzą krzywo na człowieka jak prosze o insulinówkę ...!!
Jeszcze całkiem ok jest jak Ci dadzą ją gorzej jest jak powiedzą ze nie ma i najmniejsza to 5ml i igła 0,8 i większe!!( a na choj mi takie igły jak sobię taką nie zrobię zabiegu , ale na cisnieniu biore i się męczę bo aby szybciej) A wiem doskonale ze są napewno bo dzień wcześniej kupowałem jak była inna typiara i jak tu kogoś takiego szanować ?? - w Warszawie sporo takich aptekarek jest !! Bite jest to ze od razu krzywą się patrzą ! Chyba jak do tej pory jedną miłą wyrozumiałą aptekarke spotkałem przez te lata ćpania... W więkoszości to tak jak pisałem wyżej...!

p.s - Ostatnio zauważyłem że ze sporej częsci aptek po znikały te zbiorniki a wcześniej stały dość długo.. chociaz i tak nie brałem nigdy z nich bo zawsze wpadam do apteki i aby szybciej kupić sprzęt i nara!
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
W Portugalii są drodzy lekarze, więc jak ktoś potrzebuje benzo to idzie do apteki, mówi, że to bierze, a aptekarz czy aptekarka wydaje lek bez recepty. Nikt tego przywileju nie wykorzystuje, a jak już to wyjątki. Info z pierwszej ręki, od aptekarki stamtąd. U nas to zaraz by się masa ćpunów zleciała i oszukiwała.
sqrt(666)
  • 2466 / 15 / 0
I nic zlego w tym nie widze. do monopolowych tez banda meneli biega a na browara recept nie ma.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 880 / 23 / 0
Ta fakt faktem że typiary w aptekach potrafią zirytować... Ale co kufa zorbić? Złościć sie na żuczki ? Nei am sensu, żuczek to żuczek i żuczka nie przkeonasz... nie pomalujesz. Ale żuczek tez ma prawo toczyć swoją kupkulkę i w moim mniemaniu nie ma co żuczka przekonywać że kulka którą toczy jest z gówna...

Wszystkei substancje psychoaktywne(szczeólnie opio :-D ) powinny byc o wiele łatwiej dostępne dla każdego. powinnien być nad tym jakis nadzór ale nie tak jak jest teraz... Ale wiadomo mafia, łapówki-narkobiznes się kręci... A my kufa płacimy 60zł za ćwiare...
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 3309 / 21 / 0
White_Power pisze:
do monopolowych tez banda meneli biega a na browara recept nie ma.
Dlatego mówimy o innej sytuacji.
sqrt(666)
  • 520 / 18 / 0
czarny3211 pisze:
Ale te wasze miłe farmaceutki które trzeba szanować to w większości zwykłe NIE kulturalne kurwy które patrzą krzywo na człowieka jak prosze o insulinówkę ...!!
Jeszcze całkiem ok jest jak Ci dadzą ją gorzej jest jak powiedzą ze nie ma i najmniejsza to 5ml i igła 0,8 i większe!!( a na choj mi takie igły jak sobię taką nie zrobię zabiegu , ale na cisnieniu biore i się męczę bo aby szybciej) A wiem doskonale ze są napewno bo dzień wcześniej kupowałem jak była inna typiara i jak tu kogoś takiego szanować ??
Dokładnie, farmaceutki z misją W PIZDU. Ostatnio po makowej misji zachodzę do całodobowej, aptekarka do mnie, "żebym kupił sobie jakiś zapas tych strzykawek, bo już któryś raz mnie widzi w środku nocy". A co ją to kurwa obchodzi? Ma taką pracę i jebany obowiązek podejść do okienka i sprzedać mi to, co chcę. Słuchajcie dalej. Kupiłem sprzęt, standardowo dwie strzykawki 5ml, 5 igieł 0.45 najkrótszych i 4 wody aqua pro inj.. Dziękuję, dobrej nocy, uśmieszek odwzajemniony... Idę do domu, rozpakowuję się, przygotowuję strzała, a ona mi dała KURWA 0.7 igły 30mm! No i jak się nie wkurwić? Ale w tej całodobówce jest kosz na leki... Jeszcze mnie tam zobaczą... %-D
  • 1345 / 6 / 0
Już o tym opowiadałeś ;) .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 520 / 18 / 0
Fuck, nie pamiętam... klony %-D
  • 880 / 23 / 0
Ale weź kufa spójrz na to z wyrozumieniem tez troche, po keigo chodzisz i ją budzisz CO NOC jak mozesz kupić zapas na kilkanaście dni za 5zł... A z igła może się pomyliła bo była zaspana... Oczywiści ma taki obowiacej, żęby wydać Ci strzykawki i igły jakie potrzebujesz ale spójrz na to pod bardziej lduzki kontem-w końcu wszyscy jesteśmy ludźmi a suche zasady są dobre dla robotów...
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 2466 / 15 / 0
Jak by w aptece mógł pracować każdy a nie tylko magister to chętnych do roboty do apteki 24h by nie brakowało. A żeby podać z półki igły czy jakiś lek i nabić na kasę nie potrzeba wyższego wykształcenia. Magistrowi zawsze w dupie się przewraca i dla takiego ynteligenta zarwać nockę to koniec świata, co jest dziwne mając taki zapas stymulantów do okola.
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2012 przez White_Power, łącznie zmieniany 1 raz.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.