Ale te wasze miłe farmaceutki które trzeba szanować to w większości zwykłe NIE kulturalne kurwy które patrzą krzywo na człowieka jak prosze o insulinówkę ...!!
Jeszcze całkiem ok jest jak Ci dadzą ją gorzej jest jak powiedzą ze nie ma i najmniejsza to 5ml i igła 0,8 i większe!!( a na choj mi takie igły jak sobię taką nie zrobię zabiegu , ale na cisnieniu biore i się męczę bo aby szybciej) A wiem doskonale ze są napewno bo dzień wcześniej kupowałem jak była inna typiara i jak tu kogoś takiego szanować ?? - w Warszawie sporo takich aptekarek jest !! Bite jest to ze od razu krzywą się patrzą ! Chyba jak do tej pory jedną miłą wyrozumiałą aptekarke spotkałem przez te lata ćpania... W więkoszości to tak jak pisałem wyżej...!
p.s - Ostatnio zauważyłem że ze sporej częsci aptek po znikały te zbiorniki a wcześniej stały dość długo.. chociaz i tak nie brałem nigdy z nich bo zawsze wpadam do apteki i aby szybciej kupić sprzęt i nara!
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Wszystkei substancje psychoaktywne(szczeólnie opio :-D ) powinny byc o wiele łatwiej dostępne dla każdego. powinnien być nad tym jakis nadzór ale nie tak jak jest teraz... Ale wiadomo mafia, łapówki-narkobiznes się kręci... A my kufa płacimy 60zł za ćwiare...
White_Power pisze:do monopolowych tez banda meneli biega a na browara recept nie ma.
czarny3211 pisze:Ale te wasze miłe farmaceutki które trzeba szanować to w większości zwykłe NIE kulturalne kurwy które patrzą krzywo na człowieka jak prosze o insulinówkę ...!!
Jeszcze całkiem ok jest jak Ci dadzą ją gorzej jest jak powiedzą ze nie ma i najmniejsza to 5ml i igła 0,8 i większe!!( a na choj mi takie igły jak sobię taką nie zrobię zabiegu , ale na cisnieniu biore i się męczę bo aby szybciej) A wiem doskonale ze są napewno bo dzień wcześniej kupowałem jak była inna typiara i jak tu kogoś takiego szanować ??
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.