Ale te wasze miłe farmaceutki które trzeba szanować to w większości zwykłe NIE kulturalne kurwy które patrzą krzywo na człowieka jak prosze o insulinówkę ...!!
Jeszcze całkiem ok jest jak Ci dadzą ją gorzej jest jak powiedzą ze nie ma i najmniejsza to 5ml i igła 0,8 i większe!!( a na choj mi takie igły jak sobię taką nie zrobię zabiegu , ale na cisnieniu biore i się męczę bo aby szybciej) A wiem doskonale ze są napewno bo dzień wcześniej kupowałem jak była inna typiara i jak tu kogoś takiego szanować ?? - w Warszawie sporo takich aptekarek jest !! Bite jest to ze od razu krzywą się patrzą ! Chyba jak do tej pory jedną miłą wyrozumiałą aptekarke spotkałem przez te lata ćpania... W więkoszości to tak jak pisałem wyżej...!
p.s - Ostatnio zauważyłem że ze sporej częsci aptek po znikały te zbiorniki a wcześniej stały dość długo.. chociaz i tak nie brałem nigdy z nich bo zawsze wpadam do apteki i aby szybciej kupić sprzęt i nara!
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Wszystkei substancje psychoaktywne(szczeólnie opio :-D ) powinny byc o wiele łatwiej dostępne dla każdego. powinnien być nad tym jakis nadzór ale nie tak jak jest teraz... Ale wiadomo mafia, łapówki-narkobiznes się kręci... A my kufa płacimy 60zł za ćwiare...
White_Power pisze:do monopolowych tez banda meneli biega a na browara recept nie ma.
czarny3211 pisze:Ale te wasze miłe farmaceutki które trzeba szanować to w większości zwykłe NIE kulturalne kurwy które patrzą krzywo na człowieka jak prosze o insulinówkę ...!!
Jeszcze całkiem ok jest jak Ci dadzą ją gorzej jest jak powiedzą ze nie ma i najmniejsza to 5ml i igła 0,8 i większe!!( a na choj mi takie igły jak sobię taką nie zrobię zabiegu , ale na cisnieniu biore i się męczę bo aby szybciej) A wiem doskonale ze są napewno bo dzień wcześniej kupowałem jak była inna typiara i jak tu kogoś takiego szanować ??
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.