Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Mix 3-MMC z 4-MEC (oczywiście doryjnie) miodzio :blush: rzekłbym iż nawet ,że działaniem przebija Mefedron %-D Coś czuje ,że Metafedron będzie miał naprawdę zajebiście wielki potencjał do mxiowania :blush:

Edit: Może i było chwilkę wykurwiście, ale pare chwil później zrobiło sie prawie tak nie przyjemnie jak ostatnio po jebnięciu 730mg P.O

btw- jeśli ktoś nadal uważa ,że 3-MMC to kolejny wałek z cyklu zamienni Mefedronu... niech obczai zawierający już dość sporo opinii temat o 3-MMC z somsiadujoncego jeszcze bieda-forum %-D
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2632 / 37 / 0
Naphylone007 pisze:
Ile wzieles Eminem ? Oral czy sniff ? I i jak z tolerką u ciebie ?
Mefa trzebabyło wziac 200-300 oralnie zeby dzialal tak jak przy snifie wiec 3 mmc pewnie 400 zeby byl podobny efekt. Ja czekam na pake (weekend) :diabolic: ...
2x 250 mg. Odstep ok. 3h.
Oczywiscie oral. Tolerka bardzo mala.
  • 536 / 3 / 0
A jak z testowaniem na następny dzień lub kilka dni po? Działa czy potrzebna większa przerwa?
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 397 / 3 / 0
Niecała setka IV. Miłe zaskoczenie, w końcu coś co nie generowało psychoz, było miło, radośnie, bez "poważnych" rozmów. Fajny wjazd, przy wyższych dawkach będzie pewnie zajebisty. Taki bardziej cywilizowany mefedron. Najlepszy z tych wszystkich nowych ketonów, na pewno jeśli chodzi o IV. Przetestuję wyższe dawki, to rzucę posta w porównaniu ketonów.
  • 3362 / 349 / 0
Drugim mefem to to nie będzie ze względu na formę przyjęcia. Mefiarze lubią wegorze.
  • 1520 / 72 / 0
@doppelanger jak wygląda mmc iv w porównaniu do e1 IV? Roznosi go na kawałki?
tekst powyżej =/= prawda
  • 122 / 3 / 0
damianm0 pisze:
Też jestem już po testach. Moje szczury stwierdziły, że im bardzo smakowało :-)
Lepiej sniff?(mam nadzieję) czy oral?
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
I tu Cię zaskoczę bo najpierw wziąłem Oral - 250 mg. Czekam 40 minut i nic, a że jestem niecierpliwy i głupi to zapodałem jeszcze ze 180 mg Sniffem (Mimo że ponoć nie działa tak samo to i tak chciałem spróbować - ach ta upartość i ciekawość) i po 5 minutach przepięknie weszło. 4 godzinna bania :-) Później zapodałem koło 50 mg w dziąsło i przedłużyło ładnie działanie. Jestem zadowolony.
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
damianm0 pisze:
I tu Cię zaskoczę bo najpierw wziąłem Oral - 250 mg. Czekam 40 minut i nic, a że jestem niecierpliwy i głupi to zapodałem jeszcze ze 180 mg Sniffem (Mimo że ponoć nie działa tak samo to i tak chciałem spróbować - ach ta upartość i ciekawość) i po 5 minutach przepięknie weszło. 4 godzinna bania :-) Później zapodałem koło 50 mg w dziąsło i przedłużyło ładnie działanie. Jestem zadowolony.
Osz fuck to jak sniff to trzeba spróbować %-D Będzie nachomikowane gdy akurat nie będę walił 4MMC.

Wszystkie euforyczne substancje działające sniffem muszą przejść przez moje biedne zatoki. Stestuję ^_^

Jak z wjazdem na serce?
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Wjazdu na serce nie doświadczyłem. Taka jakaś lajtowa ta substancja na organizm (porównując do innych). Ja to w ogóle mam bardzo dziwny organizm bo ile to razy czytałem tutaj na forum, że sniffem np. nie działa, a u mnie zawsze jest kosmos. Uważam też, że świetną metodą podania może być wcieranie w dziąsła. Dałem małą ilość i pięknie przedłużyło działanie. Ciekawe jak byłoby przy większej ilości.
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.