Edit: Może i było chwilkę wykurwiście, ale pare chwil później zrobiło sie prawie tak nie przyjemnie jak ostatnio po jebnięciu 730mg P.O
btw- jeśli ktoś nadal uważa ,że 3-MMC to kolejny wałek z cyklu zamienni Mefedronu... niech obczai zawierający już dość sporo opinii temat o 3-MMC z somsiadujoncego jeszcze bieda-forum
Naphylone007 pisze:Ile wzieles Eminem ? Oral czy sniff ? I i jak z tolerką u ciebie ?
Mefa trzebabyło wziac 200-300 oralnie zeby dzialal tak jak przy snifie wiec 3 mmc pewnie 400 zeby byl podobny efekt. Ja czekam na pake (weekend) :diabolic: ...
Oczywiscie oral. Tolerka bardzo mala.
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
damianm0 pisze:Też jestem już po testach. Moje szczury stwierdziły, że im bardzo smakowało :-)
damianm0 pisze:I tu Cię zaskoczę bo najpierw wziąłem Oral - 250 mg. Czekam 40 minut i nic, a że jestem niecierpliwy i głupi to zapodałem jeszcze ze 180 mg Sniffem (Mimo że ponoć nie działa tak samo to i tak chciałem spróbować - ach ta upartość i ciekawość) i po 5 minutach przepięknie weszło. 4 godzinna bania :-) Później zapodałem koło 50 mg w dziąsło i przedłużyło ładnie działanie. Jestem zadowolony.
Wszystkie euforyczne substancje działające sniffem muszą przejść przez moje biedne zatoki. Stestuję ^_^
Jak z wjazdem na serce?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.