Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 205 / 1 / 0
Ja posiadam 2g AKB-48 na 10g. Dla mnie optymalna wartość, bo wystarcza jeden strzał i potem na dopalanie ciągle mamy jedna lufę = mniej syfiastej maczanki dla płuc. Tolerancja bardzo malutka aktualnie u mnie.
Skurwysyn.
  • 1558 / 18 / 0
widze ze strasznie rozbiezne opinie jedni pala 1/10 inni 1/30, zastanawiam sie czy w ogole to zamawiac hehe a laczyl to ktos ur'em?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 269 / 3 / 0
Blefujesz pisze:
a laczyl to ktos ur'em?
Nie łączyłe, ale IMO ta mieszanka powinna być masakryczna.
cannabacchus
  • 54 / 1 / 0
ja łączyłem z F-UR 2/20 i bardzo przypominało MJ choć troszkę krótko.
  • 7 / / 0
Witam ponownie:) Po dłuższym teście muszę stwierdzić, że to akb jest prawie identyczne do mj, tutaj jest bardzo duża płaszczyzna przyjemnych doznań:)
Nie mogłem tego duzo spalić, po prostu, no nie mogłem! Maczanka w stężeniu jak wcześniej pisałem - 0,5:12 jest idealna. Mam tolerancje i to raczej dużą.
W porównaniu do ur-144 czegoś tu brakuje, tej smiechawy, lekkiego nie ogaru. Działa na cialo, nie bezpośrednio na mózg, są rozkminki lekkie, lecz brak jakichkolwiek psychicznych doznań jak np przy ur.Moim zdaniem to jest minusem Akb-48. Można tez uznać ze działanie tego związku jest zbyt długo odczuwalne, c o staje sie czasami meczące.
  • 1472 / 26 / 0
Czyli co nie wyostrza ogólnie zmysłow na muzykę ,na ogladanie filmów ,na piękne widoki itd ?

bo tak dobrze sie zapowiadał ten kanna ,niedługo go spróbuje ale mam maczanke mieszana razem z UR wiec moja opinia bedzie mocno nieobiektywna tym bardziej ,że maczanka jest w stosunku 1:! do urki a jak wiadomo ,akb trzeba wiecej jest mniej aktywne
  • 7 / / 0
Gatro jest przepiękne, mj wymięka :)
Idealny specyfik żeby sie wyluzować, żeby wyjść do ludzi, na miasto czy imprezę, bo nie ogłupia człowieka!
Blefujesz: Musisz sobie zamówić, warto! Bardzo specyficzne canna, działa całkiem inaczej niż ur, ciekawiej, szerzej. Każda następna dawka wzmacnia i kumuluje się z powszednią.
  • 657 / 7 / 0
White_Power pisze:
przecież 0,25mg kanna na 1g podkładu to oznacza że przy gramie substancji trzeba nasączyć 40kg
sorry blad 25 mg/g, ale ty tez zle policzyles przy 0,25mg to bylo by 4 kg
Ostatnio zmieniony 02 marca 2013 przez Akodeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Próbowałem tej maczanki ,oczywiście było czuć bardziej ur-144 te dwa Kannabinodiy się dobrze komponuja więcej napiszę w dziale miksy

AKB48 wniosło więcej chilla niż sam ur144 ,ogólnie dobrze chilluje ,noi mała psychodele tez wniosło ale małą ,muszę bez mixu tego kanna spróbowac ale chyba nie będize to prędko :-)
  • 45 / / 0
Ze wszystkich kanna jakie do tej pory próbowałem (AM-2201, UR-144 i właśnie AKB-48) to działa najprzyjemniej. Mocno chill'uje i delikatnie zmienia percepcję wzrokową (obraz robi się jaśniejszy i mniej ostry), działanie utrzymuje się do 2 godzin. Nie powoduje nieprzyjemnych odczuć i nie robi wody z mózgu, można po nim normalnie ogarniać, denerwuje mnie tylko to, że po przejściu bomby robię się zmęczony. :zzz:
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.