:)
Blefujesz pisze:a laczyl to ktos ur'em?
Nie mogłem tego duzo spalić, po prostu, no nie mogłem! Maczanka w stężeniu jak wcześniej pisałem - 0,5:12 jest idealna. Mam tolerancje i to raczej dużą.
W porównaniu do ur-144 czegoś tu brakuje, tej smiechawy, lekkiego nie ogaru. Działa na cialo, nie bezpośrednio na mózg, są rozkminki lekkie, lecz brak jakichkolwiek psychicznych doznań jak np przy ur.Moim zdaniem to jest minusem Akb-48. Można tez uznać ze działanie tego związku jest zbyt długo odczuwalne, c o staje sie czasami meczące.
bo tak dobrze sie zapowiadał ten kanna ,niedługo go spróbuje ale mam maczanke mieszana razem z UR wiec moja opinia bedzie mocno nieobiektywna tym bardziej ,że maczanka jest w stosunku 1:! do urki a jak wiadomo ,akb trzeba wiecej jest mniej aktywne
Idealny specyfik żeby sie wyluzować, żeby wyjść do ludzi, na miasto czy imprezę, bo nie ogłupia człowieka!
Blefujesz: Musisz sobie zamówić, warto! Bardzo specyficzne canna, działa całkiem inaczej niż ur, ciekawiej, szerzej. Każda następna dawka wzmacnia i kumuluje się z powszednią.
White_Power pisze:przecież 0,25mg kanna na 1g podkładu to oznacza że przy gramie substancji trzeba nasączyć 40kg
AKB48 wniosło więcej chilla niż sam ur144 ,ogólnie dobrze chilluje ,noi mała psychodele tez wniosło ale małą ,muszę bez mixu tego kanna spróbowac ale chyba nie będize to prędko :-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.