:)
Blefujesz pisze:a laczyl to ktos ur'em?
Nie mogłem tego duzo spalić, po prostu, no nie mogłem! Maczanka w stężeniu jak wcześniej pisałem - 0,5:12 jest idealna. Mam tolerancje i to raczej dużą.
W porównaniu do ur-144 czegoś tu brakuje, tej smiechawy, lekkiego nie ogaru. Działa na cialo, nie bezpośrednio na mózg, są rozkminki lekkie, lecz brak jakichkolwiek psychicznych doznań jak np przy ur.Moim zdaniem to jest minusem Akb-48. Można tez uznać ze działanie tego związku jest zbyt długo odczuwalne, c o staje sie czasami meczące.
bo tak dobrze sie zapowiadał ten kanna ,niedługo go spróbuje ale mam maczanke mieszana razem z UR wiec moja opinia bedzie mocno nieobiektywna tym bardziej ,że maczanka jest w stosunku 1:! do urki a jak wiadomo ,akb trzeba wiecej jest mniej aktywne
Idealny specyfik żeby sie wyluzować, żeby wyjść do ludzi, na miasto czy imprezę, bo nie ogłupia człowieka!
Blefujesz: Musisz sobie zamówić, warto! Bardzo specyficzne canna, działa całkiem inaczej niż ur, ciekawiej, szerzej. Każda następna dawka wzmacnia i kumuluje się z powszednią.
White_Power pisze:przecież 0,25mg kanna na 1g podkładu to oznacza że przy gramie substancji trzeba nasączyć 40kg
AKB48 wniosło więcej chilla niż sam ur144 ,ogólnie dobrze chilluje ,noi mała psychodele tez wniosło ale małą ,muszę bez mixu tego kanna spróbowac ale chyba nie będize to prędko :-)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).