:)
Blefujesz pisze:a laczyl to ktos ur'em?
Nie mogłem tego duzo spalić, po prostu, no nie mogłem! Maczanka w stężeniu jak wcześniej pisałem - 0,5:12 jest idealna. Mam tolerancje i to raczej dużą.
W porównaniu do ur-144 czegoś tu brakuje, tej smiechawy, lekkiego nie ogaru. Działa na cialo, nie bezpośrednio na mózg, są rozkminki lekkie, lecz brak jakichkolwiek psychicznych doznań jak np przy ur.Moim zdaniem to jest minusem Akb-48. Można tez uznać ze działanie tego związku jest zbyt długo odczuwalne, c o staje sie czasami meczące.
bo tak dobrze sie zapowiadał ten kanna ,niedługo go spróbuje ale mam maczanke mieszana razem z UR wiec moja opinia bedzie mocno nieobiektywna tym bardziej ,że maczanka jest w stosunku 1:! do urki a jak wiadomo ,akb trzeba wiecej jest mniej aktywne
Idealny specyfik żeby sie wyluzować, żeby wyjść do ludzi, na miasto czy imprezę, bo nie ogłupia człowieka!
Blefujesz: Musisz sobie zamówić, warto! Bardzo specyficzne canna, działa całkiem inaczej niż ur, ciekawiej, szerzej. Każda następna dawka wzmacnia i kumuluje się z powszednią.
White_Power pisze:przecież 0,25mg kanna na 1g podkładu to oznacza że przy gramie substancji trzeba nasączyć 40kg
AKB48 wniosło więcej chilla niż sam ur144 ,ogólnie dobrze chilluje ,noi mała psychodele tez wniosło ale małą ,muszę bez mixu tego kanna spróbowac ale chyba nie będize to prędko :-)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.