Ogólnie różne rzeczy pokazały mi, że alkohol to gówno straszne :P
A eksperymenty z lekami i syntezowanie metkata obudziły we mnie miłość do chemii i biologii, z którymi zawsze w szkole miałam problemy.
to brzmi trochę jak bajki z serii "weź nasze kapsułki, będziesz lepszym człowiekiem", ale chyba po prostu jeszcze moje zdrowie i budżet nie ucierpiały wystarczająco żebym musiała narzekać. :rolleyes:
Marceline pisze:stymulanty pomogły mi zwalczyć fobię społeczną
Marceline pisze:eksperymenty z lekami i syntezowanie metkata obudziły we mnie miłość do chemii i biologii, z którymi zawsze w szkole miałam problemy.
Marceline pisze:doceniam to co już mam, cieszę się każdym dniem
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
son.of.the.blue.sky pisze: nie pierdol
Najbardziej aktywna w dziale Nigdy Więcej..
Cóż, witamy na forum
son.of.the.blue.sky pisze:Jeżeli piszę, że po okresie napierdalania ketonów miałam wyraźnie mniejsze problemy z rozmawianiem z ludźmi i o wiele luźniejsze podejście do własnych porażek to jeszcze nie znaczy, że uważam te środki za wartościowe.
son.of.the.blue.sky pisze:A co do dziewczyny z postu wyżej to nie wiem, czy 'metkat do szkoły', ba - czy w ogóle ciągle go bierze, bo z postu to nie wynika, dlatego wydało mi się, że się trochę przyjebałeś bez powodu. :-)
czasami poeksperymentuję, zjem/wypiję/niuchnę coś, temu mam dość dużo niezbyt szlachetnych doświadczeń <_<
Marceline pisze:raczej daleko mi do ogromnej ćpunki która codziennie wali kotem po kablach.
czasami poeksperymentuję, zjem/wypiję/niuchnę coś
Pierwszy etap to etap iluzji i unikania cierpienia, życzę powodzenia i oleju w głowie coby nie uszkodzić się żyjąc w bajce.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.