już lepiej bym wyszedł gdybym żarł acodin przez ten czas.
przynajmniej bym sobie grzecznie leżał w łóżeczku i słuchał muzyki,
a nie rozpierdalał się po mieście.
czyste szaleństwo.
Tu powinna się pojawić raczej krótka odpowiedź... Z doświadczenia Was wszystkich ; Nigdy nie mów nigdy..
...palenia maczanki White Widow w jakimś chemicznym świństwie. Jestem pozytywnie nastawiony do wszystkiego czego nie próbowałem, ale ta maczanka wyniszczyła mnie totalnie. Nie wiem jak to zrobiłem że teraz jestem w domu i to piszę. To tylko i wyłącznie zasługa mojego kumpla.
No i nigdy więcej klonozepamu. tramsa, kokainy (ah ten Woodstock
psychedeliczny efekt byl fajny, ale te negatywne efekty... przez 2h szukalem u siebie przycisku wylaczajacego cialo
co do reszty... kolega wyzej tutaj ladnie napisal:
BlueV pisze:Nigdy nie mów nigdy
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
postanowiłem odurzyć się thiohodinem.
Zarzuciłem 3 paczki a z biedy i ogólnego kryzysu, który dopadł mnie przez nadmierne wizytowanie aptek, nie miałem 2 pierdolonych złotych na puszkę Coli, więc popiłem napojem z serii "dużo i tanio". Na starcie mało nie zwróciłem tabsów, bo napój był wybitnie ohydny i dosłownie czuć było w nim "chemie" (kto pije napoje z dolnych półek biedronki, wie o co chodzi).
Nie wróżę Ci nic dobrego. Weź kolego nie wypisuj takich rzeczy, bo później ktoś wejdzie, przeczyta pierwszy lepszy post - Twój, zeżre 3 paczki Thiocodinu a później bieda. .
Sulfogwajakol drażni błonę śluzową żołądka, powodując poprzez nerw błędny, odruchowe
Jak chcesz ćpać kodę zainwestuj w antka, zrób ekstrakcję i jebnij, chyba że naprawdę taki z Ciebie leń - to życzę miłego ćpania.
Też z taką tęczą się objawiłeś przy tym śmietniku?
PS. No chyba że w podstawówce koledzy zamiast zabierać Ci kanapki, bełtali Ci za kołnierz albo stałeś ostatnio pod tym nieszczęsnym koszem, to zwracam honor i przepraszam.
ShadySharky pisze:Też z taką tęczą się objawiłeś przy tym śmietniku?
Nigdy więcej ciągów alkoholowych, najlepiej było by całkowicie nie pić ale z tym będzie raczej ciężko.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.