już lepiej bym wyszedł gdybym żarł acodin przez ten czas.
przynajmniej bym sobie grzecznie leżał w łóżeczku i słuchał muzyki,
a nie rozpierdalał się po mieście.
czyste szaleństwo.
Tu powinna się pojawić raczej krótka odpowiedź... Z doświadczenia Was wszystkich ; Nigdy nie mów nigdy..
...palenia maczanki White Widow w jakimś chemicznym świństwie. Jestem pozytywnie nastawiony do wszystkiego czego nie próbowałem, ale ta maczanka wyniszczyła mnie totalnie. Nie wiem jak to zrobiłem że teraz jestem w domu i to piszę. To tylko i wyłącznie zasługa mojego kumpla.
No i nigdy więcej klonozepamu. tramsa, kokainy (ah ten Woodstock
psychedeliczny efekt byl fajny, ale te negatywne efekty... przez 2h szukalem u siebie przycisku wylaczajacego cialo
co do reszty... kolega wyzej tutaj ladnie napisal:
BlueV pisze:Nigdy nie mów nigdy
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
postanowiłem odurzyć się thiohodinem.
Zarzuciłem 3 paczki a z biedy i ogólnego kryzysu, który dopadł mnie przez nadmierne wizytowanie aptek, nie miałem 2 pierdolonych złotych na puszkę Coli, więc popiłem napojem z serii "dużo i tanio". Na starcie mało nie zwróciłem tabsów, bo napój był wybitnie ohydny i dosłownie czuć było w nim "chemie" (kto pije napoje z dolnych półek biedronki, wie o co chodzi).
Nie wróżę Ci nic dobrego. Weź kolego nie wypisuj takich rzeczy, bo później ktoś wejdzie, przeczyta pierwszy lepszy post - Twój, zeżre 3 paczki Thiocodinu a później bieda. .
Sulfogwajakol drażni błonę śluzową żołądka, powodując poprzez nerw błędny, odruchowe
Jak chcesz ćpać kodę zainwestuj w antka, zrób ekstrakcję i jebnij, chyba że naprawdę taki z Ciebie leń - to życzę miłego ćpania.
Też z taką tęczą się objawiłeś przy tym śmietniku?
PS. No chyba że w podstawówce koledzy zamiast zabierać Ci kanapki, bełtali Ci za kołnierz albo stałeś ostatnio pod tym nieszczęsnym koszem, to zwracam honor i przepraszam.
ShadySharky pisze:Też z taką tęczą się objawiłeś przy tym śmietniku?
Nigdy więcej ciągów alkoholowych, najlepiej było by całkowicie nie pić ale z tym będzie raczej ciężko.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.