ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Na impreze to sie sredniawo nadaje, jesli masz bialy to 200mg bedzie OK. Do M1 to malo jest podobne, po metylonie byl niezly kop, tu tego brak. Substancja nie na imprezy, a raczej na lake lub ognisko w plenerze. etylon najbardziej przypomina MDEA.
Zauwazylem, ze po etylonie nadmiar swiatla wplywa na bole glowy oraz checi wymiotow.
  • 2428 / 90 / 0
Bo to w końcu bk-MDEA... małe dawki żarliście w dużych jest metylonopodobne...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Modyfikowany ..., nie do konca, jak zjesz MDEA, powyzej 200mg to tez bedziesz mial wrazenie, ze to bardzo przypomina MDMA, ale jednak tylko bedziesz mial takie wrazenie. Z tym etylonem i metylonem jest identycznie. Roznice sa tak duze, ze nie sa to alterantywy wzgledem siebie.
  • 96 / 1 / 0
Zrobiłem teścik w domowych warunkach
Dzisiaj wrzuciłem oralnie 160mg o 20:20
zaraz po tym poszło 1/2 pizzy z czego niewielki nadtrawiony kęs wylądował w kiblu
21:10 nastąpił bardzo krótki peak trwał 30 min, dostałem weny pozmywałem naczynia wspóllokatorom %-D
jeszcze nie minęły 2 godz od podania praktycznie nic wyraźnego nie czuję.

Mam zamiar dowalić do pieca 150mg będzie goed? plus do tego 5htp i Mucuna pruriens(L-DOPA)
  • 1049 / 10 / 0
Do pieca, to chyba z 250mg bedzie gut. Jesli masz kawowy kolor stuffu to nawet i 300mg nie bedzie zle. Dopa dziala na dopamine, jej wytwarzanie, a tu dziala serotonina. 5-htp to prekursor serotoniny, ale bedzie metabolizowany do niej przez jakies 5 ndni, wiec w chuj nie bedzie efektu w tym momencie ;)
  • 36 / / 0
Re: Etylon
Nieprzeczytany post autor: th0 »
250 mg 'bialego' zapodane i.v.:
zajebiste wejscie, i serio: skojarzylo mi sie z pierwszym razem z mefem, takie ketonowe szczescie ale bez nieogaru i stymulacji. czysta euforia, ryj samoistnie sie smieje, po mozgu biegaja mrowki. oddech zdaje sie byc bardzo powolny. totalne rozleniwienie fizyczne (siadziesz i nie wstaniesz, ale nozki sobie przebieraja), a jednoczesnie mozg chce dzialac - zapal do czytanie, pisania, robienia muzy, z tym ze bez chaosu jak po wladzie. bardzo tworcze podejscie, jakosc nie ilosc:) gadatliwosci nie stwierdzilem.

cisnienie prawdopodobnie ostro skoczylo, daje sie odczuc, ale tetno np. mam jakby nizsze. poza tym z fizycznych: suchosc w ustach, lekki swiatlowstret, szczekoscisk, przebieranie nozkami (mimo ze wstac sie nie chce).

czuje tez miejscami lekka sennosc.

kurde, dziwny ten etylon. zupelnie inaczej dziala iv niz zjedzony.

(pisane pod wplywem, wiec moga byc gdzies jakies skroty myslowe:)

...minelo 20 minut i jak gdyby moc ustapila, ale nadal jest euforycznie.
“The street finds its own uses for things.”
  • 886 / 9 / 0
Modyfikowany sprawdź pocztę. Chciałem się zapytać jak z oddawaniem moczu i czy występuje wzmożone pragnienie ? Zmiana temperatury ciała ?
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
z całą pewnością tak - temperatura wzrasta a organizm się odwadnia.
To charakterystyczne cechy dla tego typu substancji
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 397 / 3 / 0
[offtop. przeniesiono. - surveilled]
BTW, wiecie czy na rynku (nie pytam o konkrety) dostępy jest etylon w kryształach?
  • 2428 / 90 / 0
Nie spotkałem sie jeszcze z kryształkiem e1 , tylko z puderami różniącymi sie kolorem %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.