Zauwazylem, ze po etylonie nadmiar swiatla wplywa na bole glowy oraz checi wymiotow.
Dzisiaj wrzuciłem oralnie 160mg o 20:20
zaraz po tym poszło 1/2 pizzy z czego niewielki nadtrawiony kęs wylądował w kiblu
21:10 nastąpił bardzo krótki peak trwał 30 min, dostałem weny pozmywałem naczynia wspóllokatorom
jeszcze nie minęły 2 godz od podania praktycznie nic wyraźnego nie czuję.
Mam zamiar dowalić do pieca 150mg będzie goed? plus do tego 5htp i Mucuna pruriens(L-DOPA)
zajebiste wejscie, i serio: skojarzylo mi sie z pierwszym razem z mefem, takie ketonowe szczescie ale bez nieogaru i stymulacji. czysta euforia, ryj samoistnie sie smieje, po mozgu biegaja mrowki. oddech zdaje sie byc bardzo powolny. totalne rozleniwienie fizyczne (siadziesz i nie wstaniesz, ale nozki sobie przebieraja), a jednoczesnie mozg chce dzialac - zapal do czytanie, pisania, robienia muzy, z tym ze bez chaosu jak po wladzie. bardzo tworcze podejscie, jakosc nie ilosc:) gadatliwosci nie stwierdzilem.
cisnienie prawdopodobnie ostro skoczylo, daje sie odczuc, ale tetno np. mam jakby nizsze. poza tym z fizycznych: suchosc w ustach, lekki swiatlowstret, szczekoscisk, przebieranie nozkami (mimo ze wstac sie nie chce).
czuje tez miejscami lekka sennosc.
kurde, dziwny ten etylon. zupelnie inaczej dziala iv niz zjedzony.
(pisane pod wplywem, wiec moga byc gdzies jakies skroty myslowe:)
...minelo 20 minut i jak gdyby moc ustapila, ale nadal jest euforycznie.
To charakterystyczne cechy dla tego typu substancji
BTW, wiecie czy na rynku (nie pytam o konkrety) dostępy jest etylon w kryształach?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.