Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 198 / 1 / 0
na dzień dzisiejszy powiedziałbym, że LSD i 25D-NBOMe, ale mam nadzieję, że niedługo dopiszę do tej listy doca :cheesy:
  • 142 / / 0
Kiedys dysocjanty (DXM, MXE) jako pełne odplyniecie i skupienie sie na muzyce w pełni, teraz jednak wystarcza mi sama marihuana by czerpać wielka radość z muzyki ;) po mocniejszych psychodelikach nie zawsze potrafię sie na niej skupić. Stymulanty także fajnie nakrecaja (te z duża dawka euforii ;))
usunięto - surv
  • 115 / 1 / 0
Mimo, że uznaję wyższość typowych psychodelików nad dysocjantami, muzyki najlepiej mi się słucha na DXM.
That's sick enough
  • 634 / 4 / 0
NeverRewarded pisze:
DOC :heart:

Brakuje mi teraz na trzeźwo odbioru muzyki który miałem po DOC-u, ciągle staram się go gdzieś doszukać, ale.. no nie da się i tyle. Nerkę bym za to oddał %-D
Zmieniam to na DOC + DOB, coś przekurwafantastycznego :heart:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
kiedyś myślałem że DXM, ale...
zależy jakie masz plany - polecam 2-cp, ale to ma duzo innych dziłań i jeśli o samą muze chodzi, to nie bedzie to miało sensu - za fajnie na samą muzykę...
metoksetamina - to jest piękne
  • 75 / 3 / 0
1 Stara poczciwa mj jest niedościgniona pod tym względem
2 koda na zejściu DXMowym - mistrzowski klimat
3 GBL, mefedron też są niezłe
4 Wódka
5 benzydamina %-D
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 7 / 0
Na cipaczu jeszcze nie słuchałem.Będe musiał sobie kiedyś odbyć taką sesje.
Na stymulantach jest nawet całkiem całkiem.
  • 1519 / 20 / 0
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1876 / 23 / 0
TMA-2 :-D Ten basss i głębia :heart:
A tak serio to faworyta nie mam , napewno w sćisłej czołówce są
meskalina , TMA-2 , 2C-E , DOC i 25D-NBOMe
  • 1052 / 77 / 0
w chuj hometa. I boisz sie zamknac oczy na 30 sekund
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.