Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 198 / 1 / 0
na dzień dzisiejszy powiedziałbym, że LSD i 25D-NBOMe, ale mam nadzieję, że niedługo dopiszę do tej listy doca :cheesy:
  • 147 / / 0
Kiedys dysocjanty (DXM, MXE) jako pełne odplyniecie i skupienie sie na muzyce w pełni, teraz jednak wystarcza mi sama marihuana by czerpać wielka radość z muzyki ;) po mocniejszych psychodelikach nie zawsze potrafię sie na niej skupić. Stymulanty także fajnie nakrecaja (te z duża dawka euforii ;))
usunięto - surv
  • 115 / 1 / 0
Mimo, że uznaję wyższość typowych psychodelików nad dysocjantami, muzyki najlepiej mi się słucha na DXM.
That's sick enough
  • 634 / 4 / 0
NeverRewarded pisze:
DOC :heart:

Brakuje mi teraz na trzeźwo odbioru muzyki który miałem po DOC-u, ciągle staram się go gdzieś doszukać, ale.. no nie da się i tyle. Nerkę bym za to oddał %-D
Zmieniam to na DOC + DOB, coś przekurwafantastycznego :heart:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
kiedyś myślałem że DXM, ale...
zależy jakie masz plany - polecam 2-cp, ale to ma duzo innych dziłań i jeśli o samą muze chodzi, to nie bedzie to miało sensu - za fajnie na samą muzykę...
metoksetamina - to jest piękne
  • 75 / 3 / 0
1 Stara poczciwa mj jest niedościgniona pod tym względem
2 koda na zejściu DXMowym - mistrzowski klimat
3 GBL, mefedron też są niezłe
4 Wódka
5 benzydamina %-D
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 7 / 0
Na cipaczu jeszcze nie słuchałem.Będe musiał sobie kiedyś odbyć taką sesje.
Na stymulantach jest nawet całkiem całkiem.
  • 1519 / 20 / 0
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1876 / 23 / 0
TMA-2 :-D Ten basss i głębia :heart:
A tak serio to faworyta nie mam , napewno w sćisłej czołówce są
meskalina , TMA-2 , 2C-E , DOC i 25D-NBOMe
  • 1052 / 77 / 0
w chuj hometa. I boisz sie zamknac oczy na 30 sekund
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.