DPT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
  • 153 / 2 / 0
Re: DPT
Nieprzeczytany post autor: oloxn777 »
Wyczytałem na bluelighcie, że niby można HCLa vapić z dobrymi skutkami, ktoś potwierdzi, zaprzeczy?
  • 54 / 2 / 0
Kiedyś sprzedano mi DPT jako DMT, dziś z tego faktu się bardzo cieszę. Długo byłem tego faktu nie świadomy, dopóki przyjaciel nie oświecił mnie, że nasze źródło sprzedaje właśnie DPT, a nie DMT (gdybym był bardziej ogarnięty, od razu bym złapał, że nie ma "DMT, ale to się da rozpuścić w roztworze").

Cóż, zażyłem 75mg DPT, które podziałało na mnie bardzo intensywnie, zupełnie nie byłem przygotowany na ten stan. Wszechobecne oev'y, mocna psychodela, w końcu nasiliły się na tyle, że doświadczenie było męczarnią. Kiedy położyłem się na łóżku w celu uspokojenia się i zamknąłem oczy (najgłupszy pomysł jaki był, do dziś łapie się za głowę, kiedy o tym myślę) i cev'y mnie przygniotły. Objawiła mi się wizja ogromnego lasu, który był żywym, syntetycznie wytworzonym organizmem. Śpiewał on do mnie chórem z taką mocą, że czułem się tym dźwiękiem wręcz przygnieciony. Miałem też dużo nieprzyjemnych myśli, które krążyły wokół tematyki sztucznego tworzenia życia, organizmów, i bytów syntetycznych. Wszystkiemu towarzyszył natłok i pęd czarnych, pesymistycznych myśli. Dziś patrzę na te przemyślenia inaczej, bardziej pozytywnie, traktując je jako bardzo ciekawe, ale wtedy wręcz mnie przygniatały ich aktualność i wszechobecność była nie do zniesienia. Dwóch kumpli, którzy brali ze mną, też nie wspominają tego najlepiej.

Gdzieś czytałem o mocy DPT jeśli chodzi o przeżycia kontaktu z bogiem. Shulgin udzielał w tej sprawie bodajże jakiegoś wywiadu. Ktoś ma więcej info o tym ?
Good witches are very polite and say "no, thank you", bad witches just die...
The most important staff they never tell you; you have to imagine it on your own
  • 684 / 154 / 1
Gdzieś czytałem o mocy DPT jeśli chodzi o przeżycia kontaktu z bogiem. Shulgin udzielał w tej sprawie bodajże jakiegoś wywiadu. Ktoś ma więcej info o tym ?

Nie wiem, ale na początku tematu jest coś opisane, ale w sumie o demonach xDD. W ogóle w internecie krąży dużo przerażających opisów DPT %-D .

Jak przyjąłeś to DPT ? Niedawno miałem kase na to i kupiłem GTA zamiast tego %-D . Jak możecie się odnieść do podania w nochal ? jest lepsze niż dojapowe ?
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2013 przez owerfull, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 54 / 2 / 0
Jak przyjąłeś to DPT ? Niedawno miałem kase na to i kupiłem GTA zamiast tego %-D . Jak możecie się odnieść do podania w nochal ? jest lepsze niż dojapowe ?
Mi się jakoś nie widzi wciąganie psychodelików, estetycznie mnie odrzuca. Dla mnie psychodela i empatogenny, szczególnie jakieś tryptaminki
po prostu nie powinny być wciągane. Zapodałem z połówką doustnie z połówką moklaru (połówka tabletki z 450mg), ostro wgniotło mnie w fotel i trochę wyleciałem z butów. Wydaje mi się, że to dość mocna substancja i jeśli mam być szczery wydaje mi się, że znacznie silniejsza niż na przykład LSD czy 4-aco-dmt. Mi zabrakło spokoju i doświadczenia, żeby dobrze się poczuć i korzystać z fazy.
The most important staff they never tell you; you have to imagine it on your own
  • 1238 / 28 / 0
najlepiej domięśniowo :finger: ;]
לאכול חומצה!
  • 5299 / 105 / 0
Junger@ nie przesadzaj, jak widzisz ten co napisał posta wyżej, jak se nie pacnie w mięsień to nie czuje, że żyje, a można jeszcze gorzej - bo w kabel :finger: Na przykład nasionka yopo (Anadenanthera peregrina) z tego co kiedyś, dawno temu czytałem, najlepiej działają po wciągnięciu (po uprzedniej ekstrakcji). Walenie w klamkę jeszcze nie jest paskudne, w tyłek, w kabel już tak

:kotz:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1238 / 28 / 0
Oj tam, czego to nie robi się w imię naó(cz)ki :*)
לאכול חומצה!
  • 54 / 2 / 0
Pilleater wiadomo, że po kablach najgorzej. Ale ja zupełnie nie czuję fazki psychodeli zapodanej donosowo. Ze mnie taki estetyk jest :-p więc ja takich akcji po prostu nie rozumiem. Wie ktoś w ogóle czemu DPT męczy serducho ? Bo nie jest to specjalnie stymulujący psychodelik, a muszę przyznać, że po zapodaniu serce chodziło mi na wysokich obrotach. Zastanawiam się w ogóle nad drugim podejściem z powiedzmy mniejszą dawką, ale jak już raz się obrażę na jakąś substancje to potem trudno się do niej przekonać :-/
  • 3900 / 244 / 13
Gringo - może spróbuj zrobić punkcję lędźwiową i podać bezpośrednio do płynu mózgowo-rdzeniowego ;P.

Co do freebase'u DPT - udało się komuś to doprowadzić do przyzwoitej formy, czy poprostu nawet bardzo czysty jest cieczą?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.