Cóż, zażyłem 75mg DPT, które podziałało na mnie bardzo intensywnie, zupełnie nie byłem przygotowany na ten stan. Wszechobecne oev'y, mocna psychodela, w końcu nasiliły się na tyle, że doświadczenie było męczarnią. Kiedy położyłem się na łóżku w celu uspokojenia się i zamknąłem oczy (najgłupszy pomysł jaki był, do dziś łapie się za głowę, kiedy o tym myślę) i cev'y mnie przygniotły. Objawiła mi się wizja ogromnego lasu, który był żywym, syntetycznie wytworzonym organizmem. Śpiewał on do mnie chórem z taką mocą, że czułem się tym dźwiękiem wręcz przygnieciony. Miałem też dużo nieprzyjemnych myśli, które krążyły wokół tematyki sztucznego tworzenia życia, organizmów, i bytów syntetycznych. Wszystkiemu towarzyszył natłok i pęd czarnych, pesymistycznych myśli. Dziś patrzę na te przemyślenia inaczej, bardziej pozytywnie, traktując je jako bardzo ciekawe, ale wtedy wręcz mnie przygniatały ich aktualność i wszechobecność była nie do zniesienia. Dwóch kumpli, którzy brali ze mną, też nie wspominają tego najlepiej.
Gdzieś czytałem o mocy DPT jeśli chodzi o przeżycia kontaktu z bogiem. Shulgin udzielał w tej sprawie bodajże jakiegoś wywiadu. Ktoś ma więcej info o tym ?
The most important staff they never tell you; you have to imagine it on your own
Gdzieś czytałem o mocy DPT jeśli chodzi o przeżycia kontaktu z bogiem. Shulgin udzielał w tej sprawie bodajże jakiegoś wywiadu. Ktoś ma więcej info o tym ?
Nie wiem, ale na początku tematu jest coś opisane, ale w sumie o demonach xDD. W ogóle w internecie krąży dużo przerażających opisów DPT
Jak przyjąłeś to DPT ? Niedawno miałem kase na to i kupiłem GTA zamiast tego
Jak przyjąłeś to DPT ? Niedawno miałem kase na to i kupiłem GTA zamiast tego. Jak możecie się odnieść do podania w nochal ? jest lepsze niż dojapowe ?
po prostu nie powinny być wciągane. Zapodałem z połówką doustnie z połówką moklaru (połówka tabletki z 450mg), ostro wgniotło mnie w fotel i trochę wyleciałem z butów. Wydaje mi się, że to dość mocna substancja i jeśli mam być szczery wydaje mi się, że znacznie silniejsza niż na przykład LSD czy 4-aco-dmt. Mi zabrakło spokoju i doświadczenia, żeby dobrze się poczuć i korzystać z fazy.
The most important staff they never tell you; you have to imagine it on your own
:kotz:
Co do freebase'u DPT - udało się komuś to doprowadzić do przyzwoitej formy, czy poprostu nawet bardzo czysty jest cieczą?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.