Cóż, zażyłem 75mg DPT, które podziałało na mnie bardzo intensywnie, zupełnie nie byłem przygotowany na ten stan. Wszechobecne oev'y, mocna psychodela, w końcu nasiliły się na tyle, że doświadczenie było męczarnią. Kiedy położyłem się na łóżku w celu uspokojenia się i zamknąłem oczy (najgłupszy pomysł jaki był, do dziś łapie się za głowę, kiedy o tym myślę) i cev'y mnie przygniotły. Objawiła mi się wizja ogromnego lasu, który był żywym, syntetycznie wytworzonym organizmem. Śpiewał on do mnie chórem z taką mocą, że czułem się tym dźwiękiem wręcz przygnieciony. Miałem też dużo nieprzyjemnych myśli, które krążyły wokół tematyki sztucznego tworzenia życia, organizmów, i bytów syntetycznych. Wszystkiemu towarzyszył natłok i pęd czarnych, pesymistycznych myśli. Dziś patrzę na te przemyślenia inaczej, bardziej pozytywnie, traktując je jako bardzo ciekawe, ale wtedy wręcz mnie przygniatały ich aktualność i wszechobecność była nie do zniesienia. Dwóch kumpli, którzy brali ze mną, też nie wspominają tego najlepiej.
Gdzieś czytałem o mocy DPT jeśli chodzi o przeżycia kontaktu z bogiem. Shulgin udzielał w tej sprawie bodajże jakiegoś wywiadu. Ktoś ma więcej info o tym ?
The most important staff they never tell you; you have to imagine it on your own
Gdzieś czytałem o mocy DPT jeśli chodzi o przeżycia kontaktu z bogiem. Shulgin udzielał w tej sprawie bodajże jakiegoś wywiadu. Ktoś ma więcej info o tym ?
Nie wiem, ale na początku tematu jest coś opisane, ale w sumie o demonach xDD. W ogóle w internecie krąży dużo przerażających opisów DPT
Jak przyjąłeś to DPT ? Niedawno miałem kase na to i kupiłem GTA zamiast tego
Jak przyjąłeś to DPT ? Niedawno miałem kase na to i kupiłem GTA zamiast tego. Jak możecie się odnieść do podania w nochal ? jest lepsze niż dojapowe ?
po prostu nie powinny być wciągane. Zapodałem z połówką doustnie z połówką moklaru (połówka tabletki z 450mg), ostro wgniotło mnie w fotel i trochę wyleciałem z butów. Wydaje mi się, że to dość mocna substancja i jeśli mam być szczery wydaje mi się, że znacznie silniejsza niż na przykład LSD czy 4-aco-dmt. Mi zabrakło spokoju i doświadczenia, żeby dobrze się poczuć i korzystać z fazy.
The most important staff they never tell you; you have to imagine it on your own
:kotz:
Co do freebase'u DPT - udało się komuś to doprowadzić do przyzwoitej formy, czy poprostu nawet bardzo czysty jest cieczą?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.