Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
Posty: 74 • Strona 6 z 8
  • 415 / 3 / 0
@kso666
Nie starałem się...
...zrobiłem to przez nieuwagę.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 21 / / 0
Jak już gotowy roztwór wkrople na kreatyne, to pozniej mam wodę odparować ? np nasączoną kreatynę mam już na łyżce i od spodu na palniku to osuszyć? Jak nie, to bardzo bym prosił o jakieś wskazówki ;)
  • 3899 / 239 / 13
Zostaw tę łyżkę na kaloryferze na parę godzin.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 69 / / 0
Cienista Marchewa pisze:
@kso666
Nie starałem się...
...zrobiłem to przez nieuwagę.
Ale to przy zabawie proszkiem czy można sobie też zafundować tripa przez dotykanie blotterów? :-D
  • 3899 / 239 / 13
chyba przez zabawe z roztworem ;) - miałem tak samo z 25B
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 101 / 1 / 0
Próbował już ktoś z was jako podkładu dać benzo- lub lidokainę? Co o tym myślicie?
Ile mniej więcej minut ładuje się 25c przy nosku?
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 415 / 3 / 0
Monty Burns pisze:
Co o tym myślicie?
Nada się prawie tak samo zajebiście jak wszystko inne co nie znieczula nosa i go nam nie rozjebie :retarded:
Tylko po co znieczulać nos do 25C?
Psychodeliczna kokaina? :rolleyes:
Monty Burns pisze:
Ile mniej więcej minut ładuje się 25c przy nosku?
W moim przypadku- od ~1 minuty do około 5 minut,
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2881 / 300 / 0
Karton 1,3mg do jakieś 2-3ml wody (metodą derpa ze strzykawką)
Potem tą magiczną wodą skroplić tabakę
i w nos

i tu moje pytanie
będę wyjebany w kosmos? czy konieczny/skuteczniejszy jest spirol?
(przepraszam -przejrzałem cały temat, ale jest on cały chaotycznie napisany, a ja po prostu chcę mieć pewność)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 101 / 1 / 0
Cienista Marchewa pisze:
Psychodeliczna kokaina?
Kokaina nasączana pigułami nasączanymi kwasem, taka sytuacja - niezły wałek co? %-D
Cienista Marchewa pisze:
Tylko po co znieczulać nos do 25C?
Mówisz tak, bo jesteś kozak, czy po prostu ta substancja nie drażni śluzówki nosa tak jak 2c-x?
W moim przypadku- od ~1 minuty do około 5 minut
To spoko, a ile trwają efekty w porównaniu z blotterem?
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 415 / 3 / 0
Monty Burns pisze:
Mówisz tak, bo jesteś kozak, czy po prostu ta substancja nie drażni śluzówki nosa tak jak 2c-x?
Moim zdaniem ilość wciąganego 25C nie jest w stanie zmienić w odczuwalny sposób właściwości drażniących nośnika.
Monty Burns pisze:
a ile trwają efekty w porównaniu z blotterem?
Zdecydowanie krócej niż przy podaniu "na dziąsło".
[u mnie ~2/3 krócej]
ODPOWIEDZ
Posty: 74 • Strona 6 z 8
Newsy
[img]
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

[img]
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.