Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Nie starałem się...
...zrobiłem to przez nieuwagę.
Cienista Marchewa pisze:@kso666
Nie starałem się...
...zrobiłem to przez nieuwagę.
Ile mniej więcej minut ładuje się 25c przy nosku?
Monty Burns pisze:Co o tym myślicie?
Tylko po co znieczulać nos do 25C?
Psychodeliczna kokaina? :rolleyes:
Monty Burns pisze: Ile mniej więcej minut ładuje się 25c przy nosku?
Potem tą magiczną wodą skroplić tabakę
i w nos
i tu moje pytanie
będę wyjebany w kosmos? czy konieczny/skuteczniejszy jest spirol?
(przepraszam -przejrzałem cały temat, ale jest on cały chaotycznie napisany, a ja po prostu chcę mieć pewność)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Cienista Marchewa pisze:Psychodeliczna kokaina?
Cienista Marchewa pisze:Tylko po co znieczulać nos do 25C?
W moim przypadku- od ~1 minuty do około 5 minut
Monty Burns pisze:Mówisz tak, bo jesteś kozak, czy po prostu ta substancja nie drażni śluzówki nosa tak jak 2c-x?
Monty Burns pisze:a ile trwają efekty w porównaniu z blotterem?
[u mnie ~2/3 krócej]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.