Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 414 / 3 / 0
@kso666
Nie starałem się...
...zrobiłem to przez nieuwagę.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 21 / / 0
Jak już gotowy roztwór wkrople na kreatyne, to pozniej mam wodę odparować ? np nasączoną kreatynę mam już na łyżce i od spodu na palniku to osuszyć? Jak nie, to bardzo bym prosił o jakieś wskazówki ;)
  • 3898 / 238 / 13
Zostaw tę łyżkę na kaloryferze na parę godzin.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 69 / / 0
Cienista Marchewa pisze:
@kso666
Nie starałem się...
...zrobiłem to przez nieuwagę.
Ale to przy zabawie proszkiem czy można sobie też zafundować tripa przez dotykanie blotterów? :-D
  • 3898 / 238 / 13
chyba przez zabawe z roztworem ;) - miałem tak samo z 25B
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 101 / 1 / 0
Próbował już ktoś z was jako podkładu dać benzo- lub lidokainę? Co o tym myślicie?
Ile mniej więcej minut ładuje się 25c przy nosku?
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 414 / 3 / 0
Monty Burns pisze:
Co o tym myślicie?
Nada się prawie tak samo zajebiście jak wszystko inne co nie znieczula nosa i go nam nie rozjebie :retarded:
Tylko po co znieczulać nos do 25C?
Psychodeliczna kokaina? :rolleyes:
Monty Burns pisze:
Ile mniej więcej minut ładuje się 25c przy nosku?
W moim przypadku- od ~1 minuty do około 5 minut,
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2874 / 298 / 0
Karton 1,3mg do jakieś 2-3ml wody (metodą derpa ze strzykawką)
Potem tą magiczną wodą skroplić tabakę
i w nos

i tu moje pytanie
będę wyjebany w kosmos? czy konieczny/skuteczniejszy jest spirol?
(przepraszam -przejrzałem cały temat, ale jest on cały chaotycznie napisany, a ja po prostu chcę mieć pewność)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 101 / 1 / 0
Cienista Marchewa pisze:
Psychodeliczna kokaina?
Kokaina nasączana pigułami nasączanymi kwasem, taka sytuacja - niezły wałek co? %-D
Cienista Marchewa pisze:
Tylko po co znieczulać nos do 25C?
Mówisz tak, bo jesteś kozak, czy po prostu ta substancja nie drażni śluzówki nosa tak jak 2c-x?
W moim przypadku- od ~1 minuty do około 5 minut
To spoko, a ile trwają efekty w porównaniu z blotterem?
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 414 / 3 / 0
Monty Burns pisze:
Mówisz tak, bo jesteś kozak, czy po prostu ta substancja nie drażni śluzówki nosa tak jak 2c-x?
Moim zdaniem ilość wciąganego 25C nie jest w stanie zmienić w odczuwalny sposób właściwości drażniących nośnika.
Monty Burns pisze:
a ile trwają efekty w porównaniu z blotterem?
Zdecydowanie krócej niż przy podaniu "na dziąsło".
[u mnie ~2/3 krócej]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.