Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 205 / 1 / 0
Podsumowania po skończeniu przez tydzień 0,5g

- Krótko trzyma

- Wystarczy ciut więcej sypanego i już jest mocny peak przez 20min.

Dobrze, że wchodzi odrazu, a nie jak 210 gdzie musiałem czekać ~20min. Dla mnie lepsze od 210 122 81, bo po ciągu nie jest tak źle i ogólnie bardziej typowe do zabawy :P. Radze uważać na pierwszy raz z ilością 2mg jest ok. %-D

LOL, a ten koleś co waporyzował 70mg umarł bym, bo na mnie jest to mocno aktywne już przy 10mg było ostro.

Następnym razem zrobię maczankę w lipcu za dużo sypanego się marnuje.
Skurwysyn.
  • 1959 / 57 / 0
Cienista Marchewa pisze:
Ja znowu nie przepadam za naturalnym zielskiem, wole kannaboidy o działaniu schizogennym. Są dla mnie bardziej rozrywkowe. Pale sporadycznie więc mnie 2201 trzyma 1,5h. Działanie jest zależne od dawki- niskia stymuluje napady głupiego śmiechu, a te wyższa lekko "odrealnia"- choć nie wiem czy to słowo dobrze obrazuje stan po przepaleniu się am'em. Jak feelon pisał omawiany tu kanna w porównaiu do 210'tki wchodzi szybko. Jednak po zejściu nie pozostawia takiego zmęczenia. 1,5h zmiany percepcji, a po tym czasie praktycznie natychmiastowy powrót do normalności. Tak więc jak już pisałem- jednemu bardziej odpowiada zamuła i relax, a inni wolą "dostać obuchem w łeb"... Zaznaczam, że opisywane działanie tyczy się wpływem kanna na osobnika o praktycznie zerowej tolerancji.
Też tak miałem, ale po spaleniu ponad 15mg. Mniej jakoś nie działa na mnie. %-D
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 415 / 3 / 0
Wg mnie, 2201'ka- jak większość kanna, dobrze komponuje się z gieblem. Efekt "przepalenia" staje się przyjemny, gdy zalejemy go odrobiną rozpuszczalnika.

2201'ka góruje nad 210'tką brakiem zamulenia, który nazywacie czilautem.
Ale jak już pisałem- nie przepadam za kanna, więc moje zdanie się nie liczy... :heart:
  • 729 / 6 / 0
Czemu niby ten atom fluoru was tak przeraża? Ktoś już chyba, gdzieś widziałem, dowiódł, że mało prawdopodobne żeby to się jakoś metabolizowało źle.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 205 / 1 / 0
Wiesz ja palę sporo coś koło ~4g przez półtora miesiąca może dlatego. Ale kocham ten kanna w końcu mogę pracować i wykonywać normalnie czynności gdzie po odstawieniu 210 to zombie. Nie zauważyłem zniszczenia pamięci krótkotrwałej jak u was?
Skurwysyn.
  • 133 / / 0
Całkiem całkiem ten kanabinoid, juz 3 dzien non stop na fazie i dopiero od dzisiaj jakos mi bardziej podchodzi faza....
Ale ja pierdole...kto ma wiedziec ten wie...żartowałem faza git wariaty.
3D w HD
  • 1959 / 57 / 0
Ja musiałem zwaporyzować jakieś 10mg+, żeby coś poczuć, ale potem to faza niezła. Taka kreseczka na 15mm.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 283 / 1 / 0
Ja osobiscie pale w żarówie badz lepiej w probówce i zajebiście si sprawda, jedna duza kropla starcza na 3-4 dopalenia wiec sie jaram
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 156 / 2 / 0
silny skubany, faza na początku w 1,5 godz sie zamykała, po 3 dniach niecałą godzinke. Ale zauwazylem bole serca w pierwszym 0,5 godz od zapalenia, takie jakby ukucia. Pierwsze spalenie przypomniało mi ten stan po pierwszym skopaniu shivy ze smarta, lekka psychodela, zmiana wizualna świata, lekki nieogar i lęk że jest mocno już po kilkunastu sekundach.
  • 128 / 6 / 0
zrobiły się komuś podkrążone oczy po przerobieniu większej ilości?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.