Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Za dłuższy czas dysocjanty działają na wiele systemów rozregulowują chemię mózgu o szkodliwości na drogi moczowe w tym nerki nie wspomne. Do tego nie ma badan na temat tego środka. Życzę powodzenia w dalszej suplementacji chrzanem.
No offense, ale ani trochę nie wierzę, że nie masz efektów ubocznych ładując codziennie 15-25 mg nawet po kilka razy.
Zwyczajnie jak doisz tyle browarów dzień w dzień, to masz już organizm przyzwyczajony do uboków.
Mi jakoś nie podeszła ta substancja przy pierwszej próbie (27 mg oralnie sporo po ostatnim posiłku).
Ani euforii, ani jakichś ciekawych efektów nie miałem, a działało wyraźnie. Muzyka była płaska i aż mi to przeszkadzało, jak źle brzmiała.
MXE dawało mi znacznie ciekawsze wrażenia. 3-MeO-PCP solo mi się podobało, a z dwoma piwami zafundowało mi niezłą psychodelę. No ale zobaczymy następnym razem w większej dawce.
Też Wam tak płynęło z nosa po sniffie? Jakbym miał uczulenie. Nie nazwałbym tego spływem, bo jest dosyć mocno wodniste. Fakt, że wypłukałem nos wodą wcześniej, ale większość wysmarkałem, poza tym zdecydowanie mam jej teraz więcej w nosie, niż przed sniffem. Nie miałem kataru wcześniej.
Druga sprawa: piliście piwo (sztuk jeden lub dwa) do tego? 3-MeO-PCP dostało mega głębi i psychodeli w takim miksie. Lupka milczy.
W jakich dawkach jeszcze ogarnialiście, a w jakich już było za grubo? Chcę jutro polecieć z grubszym testem :D.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.