Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Podziel się posiłkiem, chamie
Za dłuższy czas dysocjanty działają na wiele systemów rozregulowują chemię mózgu o szkodliwości na drogi moczowe w tym nerki nie wspomne. Do tego nie ma badan na temat tego środka. Życzę powodzenia w dalszej suplementacji chrzanem.
No offense, ale ani trochę nie wierzę, że nie masz efektów ubocznych ładując codziennie 15-25 mg nawet po kilka razy.
Zwyczajnie jak doisz tyle browarów dzień w dzień, to masz już organizm przyzwyczajony do uboków.
Mi jakoś nie podeszła ta substancja przy pierwszej próbie (27 mg oralnie sporo po ostatnim posiłku).
Ani euforii, ani jakichś ciekawych efektów nie miałem, a działało wyraźnie. Muzyka była płaska i aż mi to przeszkadzało, jak źle brzmiała.
MXE dawało mi znacznie ciekawsze wrażenia. 3-MeO-PCP solo mi się podobało, a z dwoma piwami zafundowało mi niezłą psychodelę. No ale zobaczymy następnym razem w większej dawce.
Podziel się posiłkiem, chamie
Też Wam tak płynęło z nosa po sniffie? Jakbym miał uczulenie. Nie nazwałbym tego spływem, bo jest dosyć mocno wodniste. Fakt, że wypłukałem nos wodą wcześniej, ale większość wysmarkałem, poza tym zdecydowanie mam jej teraz więcej w nosie, niż przed sniffem. Nie miałem kataru wcześniej.
Druga sprawa: piliście piwo (sztuk jeden lub dwa) do tego? 3-MeO-PCP dostało mega głębi i psychodeli w takim miksie. Lupka milczy.
W jakich dawkach jeszcze ogarnialiście, a w jakich już było za grubo? Chcę jutro polecieć z grubszym testem :D.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.