Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Podziel się posiłkiem, chamie
Za dłuższy czas dysocjanty działają na wiele systemów rozregulowują chemię mózgu o szkodliwości na drogi moczowe w tym nerki nie wspomne. Do tego nie ma badan na temat tego środka. Życzę powodzenia w dalszej suplementacji chrzanem.
No offense, ale ani trochę nie wierzę, że nie masz efektów ubocznych ładując codziennie 15-25 mg nawet po kilka razy.
Zwyczajnie jak doisz tyle browarów dzień w dzień, to masz już organizm przyzwyczajony do uboków.
Mi jakoś nie podeszła ta substancja przy pierwszej próbie (27 mg oralnie sporo po ostatnim posiłku).
Ani euforii, ani jakichś ciekawych efektów nie miałem, a działało wyraźnie. Muzyka była płaska i aż mi to przeszkadzało, jak źle brzmiała.
MXE dawało mi znacznie ciekawsze wrażenia. 3-MeO-PCP solo mi się podobało, a z dwoma piwami zafundowało mi niezłą psychodelę. No ale zobaczymy następnym razem w większej dawce.
Podziel się posiłkiem, chamie
Też Wam tak płynęło z nosa po sniffie? Jakbym miał uczulenie. Nie nazwałbym tego spływem, bo jest dosyć mocno wodniste. Fakt, że wypłukałem nos wodą wcześniej, ale większość wysmarkałem, poza tym zdecydowanie mam jej teraz więcej w nosie, niż przed sniffem. Nie miałem kataru wcześniej.
Druga sprawa: piliście piwo (sztuk jeden lub dwa) do tego? 3-MeO-PCP dostało mega głębi i psychodeli w takim miksie. Lupka milczy.
W jakich dawkach jeszcze ogarnialiście, a w jakich już było za grubo? Chcę jutro polecieć z grubszym testem :D.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.