Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 16 / 0
Nie, zapierdalaj do dentysty.
Ja np. miałem 4 zęby od środka rozjebane (chyba początek próchnicy), byłem u dentysty to zlokalizował tylko jednego naszczęscie nie zaden naciągacz tylko znajomy i kazał zapierdalać robic pantomogram szczeki.
na przeswitleniu wyszły 4 zęby, wystarczy ze zrobil małą dziurkę w szkliwie i smród wyjebał jakbyś z miesiąc zebow nie mył.
Jeśli chodzi o zęby to warto o nie dbać, bo każdy z nas będzie z nich korzystał do końca życia.
  • 634 / 4 / 0
Procentee pisze:
To wam też jebie rano z ryja, jak wężowi z pod pachy ?
Mnie niestety tak. Co ciekawe pozniej ten smrod znika, az do kolejnego poranka.

BuddahLova pisze:
Jeśli chodzi o zęby to warto o nie dbać, bo każdy z nas będzie z nich korzystał do końca życia.
Sluszna uwaga ;-)
  • 1558 / 18 / 0
ja sram, pale peta, kąpie się i wychodzę. ewentualnie wiaderko
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2010 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 146 / 3 / 0
Wstaje 6:45, przewracam sie na drugi bok, z moich ust wydobywa sie ochrypłe "kurwa". Wstaje, posuwistym krokiem udaje sie do kuchni, robie sobie kawe, im mocniejsza tym lepsza, w połowie picia nachodzi mnie sranie z klopa ide prosto pod prysznic, gole ryja, ubieram sie, siadam na 10-15 minut do kompa, losowo w zależności od dnia dostaje smsa o treści "do roboty chuju", zamykam chate, wsiadam do rupiecia i jade do roboty.

Tak wygląda mój dzień roboczy

W weekendy wstaje między 9-10, myje sie, jade na stacje zalać wache i kupić sobie coś do żarcia, ustawiam sie na piwkowanie/jaranie, albo przychodzi dziewczyna.
  • 1169 / 16 / 0
hehehehehehehe, nie pierdol że Ci szef takie ładne smsy wysyła :D
Gdzie Ty kurwa robisz ??
  • 109 / / 0
DamnFrequency pisze:
Procentee pisze:
To wam też jebie rano z ryja, jak wężowi z pod pachy ?
Mnie niestety tak. Co ciekawe pozniej ten smrod znika, az do kolejnego poranka.
Smród nie znika, po prostu się do niego przyzwyczajasz (Tak, jak do swojego zapachu itd).
  • 574 / 3 / 0
Wstaje o 6:30, borykam sie z porannym namiotem aby móc założyć jeansy bez przycięcia się rozporem, robię fchuj wielkom kawe z gracją zombi podążającego za muskiem, myje jape i w drodze na przystanek wybieram muze ktora słuchac zamierzam. W czasie tych czynnosci usfiadamiam sobie ze przydałoby sie cos przycpac.
  • 146 / 3 / 0
Buddah, robie w warsztacie samochodowym, a z bossem sie zakumplowałem bo to zajebisty koleś, pigularz hobbysta i moczymorda z powołania. %-D od razu znaleźlismy wspolny jezyk.

Zapomnialem wspomniec ze raz na 2tygodnie jade na weekend na uczelnie, wtedy najczesciej wpierdalam tramal garsciami
  • 12 / / 0
Kurwa mać, jest coś takiego jak pasta do zębów.
Porządnie umyć na wieczór to jebać nie będzie :finger:
A tak nawiasem to budzę się zalana ropą bo któryś z kolczyków (losowo, nie paprze mi się żaden konkretny) daje znać, że mój tryb życia mu nie odpowiada, wstaję, płuczę blachę na mordzie octaniseptem bezskutecznie niestety, bo i tak po chwili odpalam sobie papieroska. Słyszę od młodej "chuj ci na imię", ach te dzieci, gdzieś podłapała i mi to powtarza codziennie rano.
Ubieram się i wychodzę do ludzi ew. kupuję sobie żołądkową gorzką, opierdalam buteleczkę a potem stara zrzędzi że jak mogłam się nie podzielić.
  • 845 / 12 / 0
hehe japierdole, ciekawa rodzinka, ile masz lat ?
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.