Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
A ja mam pytanie, czy branie GBL'a do maxymalnie 3x dziennie po 1-1,5ml w jednej nalewce przez dłuższy czas może powodować jakies efekty uboczne? Narazie biore tak od mniej wiecej 20 marca, i nie czuje nic negatywnego jak nie wezme na nastepny dzien. Oczywiscie kiedys wpadlem w ciag 24/7, dlatego teraz nie chce poprostu wpadac w takie cos znowu, nie miec tych wszystkich efektow odstawiennych, a jednoczesnie odczowac pozytywne dzialanie tej substancji.
  • 1174 / 21 / 15
Na pewno może. Tego wykluczyć się nie da. Ale ci, którzy walili latami, z takich dawek by się śmieli głośno. A oni sami raczej na nic oprócz tych efektów odstawiennych i uzależnienia nie odczuli negatywnego, przynajmniej bez fajerwerków. Także spoko. Życie z gwałtem jest 100 razy lepsze niż bez ;-)
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
@robal7: raczej od takich ilosci nic Ci nie powinno byc;) wiadomo ze tolerka bedzie rosla z biegiem czasu, bo sam tak zaczynalem... ale nawet gdyby pojawilo sie jakies tam uzaleznienie fizyczne to nie bedzie to delira tylko najwyzej troche Cie przymuli ;) ale psychiczne uzaleznienie moze wziac gore:D:D:D
  • 402 / 3 / 0
robal7 pisze:
A ja mam pytanie, czy branie gbl'a do maxymalnie 3x dziennie po 1-1,5ml w jednej nalewce przez dłuższy czas może powodować jakies efekty uboczne? Narazie biore tak od mniej wiecej 20 marca, i nie czuje nic negatywnego .
Bezpiecznego branie to 3 dni w tygodniu :-) praktycznie znowu masz ciąg 24/7, odstaw g na 2 tygodnie i zobacz co będzie.. ale generalnie to twój schemat brania wydaje się prozdrowotny, jednakże musisz robić parę dni bez g w tygodniu :cool:
wiewi2@bk.ru
  • 11 / / 0
Ze zwiększaniem dawek to ok. Juz od dluzszego czasu wlasnie biore max 3x dziennie, takze potrafie sie opanowac:)
Wczesniej z 3miesiace bylem praktycznie w ciagu 24/7. Na noc wtedy tez polewalem, odstawilem gwaltowanie bez stopniowo zmniejszania dawek takze z 4 noce mialem w plecy. Ale dalem rade jakos odstawic, a teraz brac normalnie. Czyli mowicie ze od takiego brania nie bede mial jakiegos dola, nie daj boze opuchnietej twarzy itp? Bo jak narazie efektow ubocznych nie mam:) Pozdrawiam
  • 58 / / 0
Ja będę robił tak jak ty + 2 dni w tygodniu przerwy i to jest chyba bardzo dobry schemat. Przynajmniej trzymając się go przy poprzedniej butli odstawiłem na miesiąc bez żadnego problemu.
  • 989 / 35 / 0
wiewi2 pisze:
robal7 pisze:
A ja mam pytanie, czy branie gbl'a do maxymalnie 3x dziennie po 1-1,5ml w jednej nalewce przez dłuższy czas może powodować jakies efekty uboczne? Narazie biore tak od mniej wiecej 20 marca, i nie czuje nic negatywnego .
Bezpiecznego branie to 3 dni w tygodniu :-) praktycznie znowu masz ciąg 24/7, odstaw g na 2 tygodnie i zobacz co będzie.. ale generalnie to twój schemat brania wydaje się prozdrowotny, jednakże musisz robić parę dni bez g w tygodniu :cool:
Czy ja wiem, ja pije 3 dni w tyg. Piątek, sobota, niedziela, no.. czasem pare kropel jeszcze na poniedziałek zostaje. Zazwyczaj kupuje 100ml w piątek wieczór, no i w pon braknie. Przeciętnie po 2.5ml co 2h. W piątek mózg powoli powraca do normy i znów 100'. I ta agresja pieprzona jak on schodzi ;/
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 58 / / 0
On chyba miał na myśli 3 dni w tygodniu wspomnianego dawkowania 3 x dziennie, a nie ostrego ciągu 3 doby z takimi ilościami. Już chyba lepiej pić codziennie w mniejszych ilościach niż 3 dni, ale aż tyle.
  • 934 / 12 / 0
robal7 pisze:
Ze zwiększaniem dawek to ok. Juz od dluzszego czasu wlasnie biore max 3x dziennie, takze potrafie sie opanowac:)
Wczesniej z 3miesiace bylem praktycznie w ciagu 24/7. Na noc wtedy tez polewalem, odstawilem gwaltowanie bez stopniowo zmniejszania dawek takze z 4 noce mialem w plecy. Ale dalem rade jakos odstawic, a teraz brac normalnie. Czyli mowicie ze od takiego brania nie bede mial jakiegos dola, nie daj boze opuchnietej twarzy itp? Bo jak narazie efektow ubocznych nie mam:) Pozdrawiam
a ile czasu minęło od tego ciągu? Jeśli po takim cyklu nie zrobi się kilku miesięcy przerwy od gbl, objawy abstynencyjne pojawiają się dużo szybciej niż za pierwszym razem i z każdym ciągiem następuje to coraz szybciej.
  • 402 / 3 / 0
uważam że robal7 bardzo dobrze dobral dawki, nie wolno jednak walić 7 dni w tygodniu, trzeba ze 2 dni minimum zrobić przerwy od polewania. Wtedy GBL działa pro zdrowotnie i nie niszczy naszego biorytmu Gratuluję że dałeś radę ogarnąć ciągi, szacunek i oby tak pozostało :smile:
wiewi2@bk.ru
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.