Modlitwa ponoć uspokaja, ale mi tak jakoś głupio się modlić do kawałka gipsu/papieru oprawionego w ceratę albo dwóch desek z przybitym człowieczkiem - całkiem silly to.
[ external image ]
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
[ external image ]
@blefujesz chcesz wpierdol gdy jestes zły? :>
Modlitwa ponoć uspokaja, ale mi tak jakoś głupio się modlić do kawałka gipsu/papieru oprawionego w ceratę albo dwóch desek z przybitym człowieczkiem - całkiem silly to.
A ślęczenie przed jarzącym się ekranem już nie silly? Symbole. I nie bądź silly - nie mów że to kwestia informacji, które się wyświetlają na ekranie - modlącym też się wyświetla.
Dobre na wkurwienie jest nie dać się sprowokować /cut/ trollom :-)
Powód: autocenzura
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Modlisz się do ekranu?
Czynność całkiem podobna z daleka - ludzie wpatrzeni w monitor i modlący się ludzie.
gzzz88 pisze:Babcia egzorcystka ma predyspozycje do stania się babcią szamanką, czyli jest na dobrej drodze :-D Możesz jej w tym jakoś pomóc niepostrzeżenie.
@blefujesz chcesz wpierdol gdy jestes zły? :>
Zgadzam się z tym lasem. Od siebie dodałbym też wodę - rzekę, a najlepiej jezioro. Mnie patrzenie na wodę zajebiście uspokaja, zwłaszcza gdy stoję na brzegu, no i gdy nie ma burzy czy silnego wiatru ;-)
Poza tym zwierzaki, lubię patrzeć na swojego Żółwia, kiedy się na coś wkurwię, naprawdę poprawia mi to humor.
No i sport, ale dla mnie nie każdy. Piłka nożna, jakieś elementy sztuk walki jak najbardziej, pływanie może być, ale trzeba uważać, bo skurcz może jebnąć. Taka koszykówka nie bardzo (nie rzuca się na siłę, a w nogę można i tak skutecznie strzelać bramki).
Słuchanie muzy - jak najbardziej, tylko, że jak poza kompem nie mam do niej dostępu, to wkurwia mnie, że trzeba czekać zanim się włączy, a na wkurwieniu często mam chęć przyjebać w niego z kopa.
Dziewczyna, jak najbardziej, chyba, że to ona jest przyczyną wkurwienia.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.