ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Musiałbym ją wysłać na nocne czuwanie, bo nieraz już dostałem w ryj z wody święconej, celem wypędzenia ze mnie demonów :-p

Modlitwa ponoć uspokaja, ale mi tak jakoś głupio się modlić do kawałka gipsu/papieru oprawionego w ceratę albo dwóch desek z przybitym człowieczkiem - całkiem silly to.
[ external image ]
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1558 / 18 / 0
Albo ciężki wpierdol!
[ external image ]
  • 82 / / 0
Babcia egzorcystka ma predyspozycje do stania się babcią szamanką, czyli jest na dobrej drodze :-D Możesz jej w tym jakoś pomóc niepostrzeżenie.

@blefujesz chcesz wpierdol gdy jestes zły? :>
  • 915 / 4 / 0
Modlitwa ponoć uspokaja, ale mi tak jakoś głupio się modlić do kawałka gipsu/papieru oprawionego w ceratę albo dwóch desek z przybitym człowieczkiem - całkiem silly to.

A ślęczenie przed jarzącym się ekranem już nie silly? Symbole. I nie bądź silly - nie mów że to kwestia informacji, które się wyświetlają na ekranie - modlącym też się wyświetla.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Modlisz się do ekranu? :nuts: Ogarnij się, człowieniu :finger:
Dobre na wkurwienie jest nie dać się sprowokować /cut/ trollom :-)
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: autocenzura
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 915 / 4 / 0
Jesteś dzielny.
Modlisz się do ekranu?

Czynność całkiem podobna z daleka - ludzie wpatrzeni w monitor i modlący się ludzie.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
gzzz88 pisze:
Babcia egzorcystka ma predyspozycje do stania się babcią szamanką, czyli jest na dobrej drodze :-D Możesz jej w tym jakoś pomóc niepostrzeżenie.

@blefujesz chcesz wpierdol gdy jestes zły? :>
eeee... komuś ]:->
  • 100 / 1 / 0
@Blefujesz
Zgadzam się z tym lasem. Od siebie dodałbym też wodę - rzekę, a najlepiej jezioro. Mnie patrzenie na wodę zajebiście uspokaja, zwłaszcza gdy stoję na brzegu, no i gdy nie ma burzy czy silnego wiatru ;-)

Poza tym zwierzaki, lubię patrzeć na swojego Żółwia, kiedy się na coś wkurwię, naprawdę poprawia mi to humor.
No i sport, ale dla mnie nie każdy. Piłka nożna, jakieś elementy sztuk walki jak najbardziej, pływanie może być, ale trzeba uważać, bo skurcz może jebnąć. Taka koszykówka nie bardzo (nie rzuca się na siłę, a w nogę można i tak skutecznie strzelać bramki).
Słuchanie muzy - jak najbardziej, tylko, że jak poza kompem nie mam do niej dostępu, to wkurwia mnie, że trzeba czekać zanim się włączy, a na wkurwieniu często mam chęć przyjebać w niego z kopa.
Dziewczyna, jak najbardziej, chyba, że to ona jest przyczyną wkurwienia.
  • 641 / 16 / 0
Sposoby na wkurwienie - czytanie hyperreala, czytanie na temat różnych substancji chemicznych w tym dragów i toksykologii ;) , oglądanie aut na allegro (pomaga mi się uspokoić), gorąca kąpiel, szybka przejażdżka rowerem, kajak, siłownia - dużo tego. :) Ale i tak najczęściej wolę bupre. :)
  • 433 / 2 / 0
Na wkurwienie najlepsza muzyka - jakiś destrukcyjny sludge ot tak żeby poskakać powydzierać ryja z piosenką. Druga opcja to 2-3 piwka wziąć kumpla czy koleżankę (dla mnie ważne żeby ta osoba słuchała ale nie dopytywała się za bardzo o przyczyny mojego stanu jeśli nie chcę powiedzieć, ewentualnie jeśli powiem to żeby nie robiła głupich komentarzy - mam kilku znajomych sprawdzonych pod tym kątem) i na szlaban obok lasu gdzie można usiąść spokojnie w cieniu drzew i pogadać albo nad rzekę popatrzeć jak woda płynie. Ewentualnie w przypadku ostrego wkurwienia bardziej ofensywna opcja z której korzystam z jednym dobrym kumplem czyli tzw. "plecak" który polega na tym że jeden bierze plecak browarów drugi plecak jakiegoś żarcia i idziemy na cały dzień w plener robiąc co nam tylko przyjdzie do głowy pijąc brony i rozmawiając oczywiście temu wszystkiemu towarzyszą głupie pomysły i akcje typu kumpel spada najebany z drzewa w krzaki ale ogólnie jest pro i humor wraca po takim czymś zawsze :)
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.