The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W tych droższych beta-ketony wykrywa jako amfe.
Jest patent na oszukanie testów bardzo prosty i skuteczny o ile nikt ci nie patrzy w słoik na mocz ;)
Jeżeli są testy na ślinę to może sie zdarzyć wszystko - są bardzo niedokładne i kiedyś po 2,5 miesiącach bez mj mi wyszła marihuana ;) Także na sline się można spodziewać wszystkiego.
Zdj testu https://www.duckduckgo.pl/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
Teoretycznie Beta-Ketony mają prawie identyczny szkielet jak amfetamina tylko zmodyfikowany dokładnie tu się nie będę rozpisywał bo sam dokładnie nie pamiętam szczegółów. i tu teoretycznie skoro szkielet substancji jest bardzo podobny do amfetamin to test może być dodatni ale... Testy na amfetaminę reagują w głównej mierze na substancje które powstały przez jej metabolizm i td.
Jeżeli chodzi o praktykę ja po 4MMC jak miałem robione testy były one negatywne ale już po zażyciu 3CMC testy miały wynik pozytywny ;/
Jedyne ale jest takie że nie dam sobie ręki uciąć co do tego że 3cmc wychodzi jako amfetamina z powodu że nie było one od vendora tylko z ulicy i na dobrą metę mogło coś tam być dodane .. a w innych przypadkach kiedy miałem testy po 3cmc zawsze też dzień przed ta amfetamina też była zażywana.
Ale co do tego że 4MMC nie wychodzi jako amfetamina mam 99% pewności.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ale na odwrocie pisało nawet lekko widoczna linia świadczy że wynik i tak jest negatywny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.