4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 130 / 8
I jeszcze nie raz bez łezki przeczytasz - chyba że należysz do tego 1% uzależnionych, którzy potrafią trwale wyleczyć swoje uzależnienie, a ono nie powróci za kilka miesięcy.
  • 1141 / 117 / 0
Brak dostępu do 3MMC i mefki sprawia że nie wpadam w długie ciągi na ketonach, tyle mi wystarczy ;) A o swoim wjebaniu mam pełną świadomość :P
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5376 / 986 / 0
Czy 4cmc wychodzi na tescie jak amfetamina ? Drugie pytanie,: jak długo od ostatniej dawki test może wykazać wynik dodatni .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1141 / 117 / 0
nie powinno, ale różne są testy.
W tych droższych beta-ketony wykrywa jako amfe.

Jest patent na oszukanie testów bardzo prosty i skuteczny o ile nikt ci nie patrzy w słoik na mocz ;)

Jeżeli są testy na ślinę to może sie zdarzyć wszystko - są bardzo niedokładne i kiedyś po 2,5 miesiącach bez mj mi wyszła marihuana ;) Także na sline się można spodziewać wszystkiego.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Waliłam 3dni temu a na multiteście nie wyszła feta. Nie wiem jak z innymi ale na tym nie wykazało. Może wpływ na wynik miało to, że od tamtego czasu codziennie % płukanie było ^_^
Zdj testu https://www.duckduckgo.pl/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
  • 106 / 13 / 2
To czy nam wyjdzie amfetamina na teście czy nie zależy od tego co tak naprawdę dostajemy ..
Teoretycznie Beta-Ketony mają prawie identyczny szkielet jak amfetamina tylko zmodyfikowany dokładnie tu się nie będę rozpisywał bo sam dokładnie nie pamiętam szczegółów. i tu teoretycznie skoro szkielet substancji jest bardzo podobny do amfetamin to test może być dodatni ale... Testy na amfetaminę reagują w głównej mierze na substancje które powstały przez jej metabolizm i td.

Jeżeli chodzi o praktykę ja po 4MMC jak miałem robione testy były one negatywne ale już po zażyciu 3CMC testy miały wynik pozytywny ;/
Jedyne ale jest takie że nie dam sobie ręki uciąć co do tego że 3cmc wychodzi jako amfetamina z powodu że nie było one od vendora tylko z ulicy i na dobrą metę mogło coś tam być dodane .. a w innych przypadkach kiedy miałem testy po 3cmc zawsze też dzień przed ta amfetamina też była zażywana.
Ale co do tego że 4MMC nie wychodzi jako amfetamina mam 99% pewności.
Pamiętajcie drogie dzieci ze tym wyższy lot tym gorszy upadek :-D
  • 224 / 25 / 0
W czwartek sniffnąłem kryształ uliczny, jak na moje 3 albo 4 cmc, dwa szczury, ilość na oko prawie pół grama. Od tamtego czasu trzeźwość. Czy jeśli zrobią mi testy w poniedziałek, najpóźniej wtorek to coś wyjdzie ? Przed sniffem około miesiąc trzeźwości.
  • 1534 / 395 / 13
@cyberwaste Jak zwykły test na siuśki to nie powinno. Metabolity większości proszków stymulujących to max 2-3 dni sie utrzymują. No chyba, ze masz jakieś specjalistyczne parametry w krwi lub z cebulek włosów za grube hajsy to nwm mogłaby być chyba lipa.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 311 / 44 / 0
Po tygodniowym ciągu na ketonach zrobiłem test multi na fete heroine trawe i coś jeszcze było ale w każdym razie pasek testowy prawie zniknął i pojawił się lekko T(pozytywny)

Ale na odwrocie pisało nawet lekko widoczna linia świadczy że wynik i tak jest negatywny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.