Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Na powaznie, na schudniecie polecam przestac wpierdalac i wylaczyc komputer.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Czy tak zwana "Pizda Wyleya" to typowo kobieca przypadłość? Męskie nazwisko oraz damskie narządy płciowe wprowadzają tu w znaczną konsternację. Jako że mam typowo samcze towarzystwo do odurzania sie to nigdy nie spotkałem się z wspomnieniem o tej chorobie - kurde nie wiedziałem że acodin aż tak niebezpieczny!
Zycie nie jest dla mezczyz, Ci zywi maja najgorsza reputacje.
eot.
Śmieszy mnie konserwatyzm połączony z seksizmem niektórych osób. Tym bardziej manifestowany na tego typu forum.
Widac jestem malo kobieca, bo zazwyczaj to do mnie nalezalo ogarnianie pozostalych. Truizmem jest, ze mozg kobiety rozni sie od mozgu mezczyzny. Lecz wedlug mnie, to poszczegolni ludzie roznia sie od siebie bardziej. Do tego stopnia, ze nigdy sie nie zrozumiemy. Chyba, ze spotkamy sie na 4 plateu, ale raczej nie bedzie to zrozumienie w potocznym... rozumieniu tego slowa.
Z checia przeprowadzilabym badania na grupie ochotnikow obu plci.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.