Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Najlepiej brac srodki przeczyszczajace, DXM i jeszcze dociagac spida. No prosze, DXM raz na miesiac, bo jak czesciej to Liza Onleya i Pizda Wyleya. Ale masz racje, lepiej jesc latami duze dawki. :-)

Na powaznie, na schudniecie polecam przestac wpierdalac i wylaczyc komputer.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1857 / 66 / 80
@Wawoj
Czy tak zwana "Pizda Wyleya" to typowo kobieca przypadłość? Męskie nazwisko oraz damskie narządy płciowe wprowadzają tu w znaczną konsternację. Jako że mam typowo samcze towarzystwo do odurzania sie to nigdy nie spotkałem się z wspomnieniem o tej chorobie - kurde nie wiedziałem że acodin aż tak niebezpieczny!
  • 196 / 1 / 0
Jest szalenie niebezpieczny. Narkotyki nie są dla kobiet, a lekomanki mają najgorszą reputację.
  • 3732 / 45 / 0
To mniej wiecej to samo co nabyte stwardnienie rdzenia, wystepuje jedynie u kobiet, pedalow i dzieci do piatego roku zycia.

Zycie nie jest dla mezczyz, Ci zywi maja najgorsza reputacje.
CosmoDo pisze:
  • 196 / 1 / 0
W takim razie wyskocz się ze mną napierdalać.
  • 3732 / 45 / 0
nikt, Cię nie rozumie laps. pisze tutaj wielu, dzieki ktorym mozna wywnioskowac, ze narkotyki nie sa dla mezczyzn. zeby zaprzeczyc wrzuc zdjecie ile ich obecnie posiadasz + 200 zl

eot.
CosmoDo pisze:
  • 1993 / 490 / 0
Dysocjanty w standardowych dawkach ogłupiają niezależnie od płci. To wynika z ich mechanizmu działania.
Śmieszy mnie konserwatyzm połączony z seksizmem niektórych osób. Tym bardziej manifestowany na tego typu forum.
  • 3523 / 51 / 0
@ up no dokładnie :-) Dysocjanty jadą po berecie niezależnie od płci
  • 316 / / 0
No cóż ale kobiety mają większą skłonność do histerii a tu już łatwiej o bad tripa ;-) po prostu trzeba wziąć się w garść i kontrolować swój stan, najważniejsze to nie panikować.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
A histerie, jak wiadomo, leczy sie masturbacja reka psychoanalityka, na kozetce.
Widac jestem malo kobieca, bo zazwyczaj to do mnie nalezalo ogarnianie pozostalych. Truizmem jest, ze mozg kobiety rozni sie od mozgu mezczyzny. Lecz wedlug mnie, to poszczegolni ludzie roznia sie od siebie bardziej. Do tego stopnia, ze nigdy sie nie zrozumiemy. Chyba, ze spotkamy sie na 4 plateu, ale raczej nie bedzie to zrozumienie w potocznym... rozumieniu tego slowa.

Z checia przeprowadzilabym badania na grupie ochotnikow obu plci.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2015 przez Wawoj, łącznie zmieniany 1 raz.
CosmoDo pisze:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.