Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Na powaznie, na schudniecie polecam przestac wpierdalac i wylaczyc komputer.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Czy tak zwana "Pizda Wyleya" to typowo kobieca przypadłość? Męskie nazwisko oraz damskie narządy płciowe wprowadzają tu w znaczną konsternację. Jako że mam typowo samcze towarzystwo do odurzania sie to nigdy nie spotkałem się z wspomnieniem o tej chorobie - kurde nie wiedziałem że acodin aż tak niebezpieczny!
Zycie nie jest dla mezczyz, Ci zywi maja najgorsza reputacje.
eot.
Śmieszy mnie konserwatyzm połączony z seksizmem niektórych osób. Tym bardziej manifestowany na tego typu forum.
Widac jestem malo kobieca, bo zazwyczaj to do mnie nalezalo ogarnianie pozostalych. Truizmem jest, ze mozg kobiety rozni sie od mozgu mezczyzny. Lecz wedlug mnie, to poszczegolni ludzie roznia sie od siebie bardziej. Do tego stopnia, ze nigdy sie nie zrozumiemy. Chyba, ze spotkamy sie na 4 plateu, ale raczej nie bedzie to zrozumienie w potocznym... rozumieniu tego slowa.
Z checia przeprowadzilabym badania na grupie ochotnikow obu plci.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.