Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 454 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: zibimark »
problem nie tkwi w naszej seksualności tylko -co starałem sie zaakcentować- w kompulsywnej masturbacji... onanista/erotoman zamiast energie życiową koncentrować na własnym rozwoju psychofizycznym marnotrawi ją na nic nie znaczącym stricte fizjologicznym zaspokajaniu swojego popędu seksualnego przyczym erotoman nie uprawia seksu by poczuc zaspokojenie i spełnienie-on robi to z przymusu by nie czuć dyskomfortu psychofizjologicznego który przeżywa w okresie abstynencji i na tym polega róznica miedzy zdrowym seksem a kompulsywnym...
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
enternced ... bo ooo nie pisze zeby napisac ooo cos wie jak sie odzywa :D
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Rozwodzenie nad takimi pierdołami to głupota...
Sex jest normalnym zjawiskiem pozytywnym od tysięcy lat i nie ma negatywnych skutków
walenie konia tego to chyba ewolucja nie przewidziała ...frustracja i niesmak samo zadowalania się może odgrywać tu negatywną kwestie
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 684 / 11 / 0
Zrytyleb - no i z twoim ostatnim postem sie zgodze w 100%. Po co bylo koloryzowac :P
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 6 / 0
Też kiedyś rozmyślałem na takie tematy, ale wiadomo, wszystko z umiarem jest dobre - taka uniwersalna prawda. W sumie to nie mam już nic do dodania, ale może lepiej zmienić temat wątku na "cała prawda o waleniu konia" :D
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: entranced »
qiuru18 pisze:
walenie konia tego to chyba ewolucja nie przewidziała
No wlasnie gdyby wszyscy mezczyzni na swiecie od zawsze tak nalogowo walili konia jak zryty to pewnie w drodze ewolucji weszlo by to w nature ludzka i przestalo byc szkodliwe :D
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
ooo piszesz o tych dewiacjach jakbys znal problem od podszewki. cos mi ty tu podejrzany jestes :D
ja akurat gustuję w wydepilowanych boberkach :o)
Powiedz NIE trzeźwości
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
zrytyłeb pisze:
Dopamina stanowi centralny system wynagrodzeń w mózgu,jest prekursorem noradenaliny i adrenaliny ,w naturze "uczy" powtarzać zachowania które prowadza do maksymalizacji korzysci.Zaburzenia dopaminy w przednim płacie mózgu powoduje spadek neurokognitywnych funkcji zwłaszcza pamięci,uwagi i rozwiązywania problemów.
Wami da się sterować dupą.

EDIT: Ojgasm, ciekawie to wszystko wytłumaczyłeś z tymi dewiacjami.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2010 przez gynoid, łącznie zmieniany 1 raz.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 121 / / 0
jak se czlowiek zwali z rana to caly dzien jakis taki niedojebany chodzi, przemeczenie, dolki, uczucie ze jest sie oslizlym, brudnym walikoniem :rolleyes: ja proboje przestac. ale jest ciezko!

ps. smieszne ze biorac ssri/tlpd nie chce sie konia walic bo i tak przy duzych dawkach slabo jest o ile wogole, jest to napewno wazki skutek dla ktorego warto brac owe leki, w przypadku walikoni
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2010 przez Birdy Nam Nam, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
ja proboje przestac. ale jest ciezko!
Zdrowa głowa i szczęśliwy związek - panaceum. I nie tylko na onanizm ;]
Wami da się sterować dupą.
do czasu :cool:
Powiedz NIE trzeźwości
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.