Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ja kota nie widziałem na oczy już hohohoo
Silniejszy. Wiecej euforii. Lepszy wjazd.
Gorszy zjazd. Bardziej ryje pod kopuła.
Metkatynon:
Ja osobiscie, nie mialam chyba nigdy wjazdu poza 2/3 sek jeden jedyny raz. Dziala na mnie bardzo slabo, ale przyjemnie chociaz po kilkunastu strzalach mam juz taka tolerke, ze nie czuje zupelnie nic, niezaleznie od dawki.
Cisnienie na przyjebaine bylo maxymalne ale tylko za pierwszym razem.
Wybieram mefa.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Wiec mozna porownywac tego co sie bralo z mefem, a wtedy bilans jets jak widac.
Takie mam sobie zdanie. ; ]
Z Mirrow walimy tego samego metkata/mefa i ja wolę metkata, Mirrow mefa.
Co kto lubi..
xzx
Mefedron jest o wiele mocniejszy jeśli chodzi o działanie. Mocniej wchodzi, ale za to krócej działa.
Co do euforii to po metkacie i po mefku jest bardzo podobna /identyczna euforia jeśli chodzi o rodzaj, z tym, że metkat spiduje o wiele bardziej niż mef. No i po metkacie mialem o wiele gorsze zejścia niż po mefku.
Metkat zazwyczaj podawałem p.r lub p.o, a mefka zawsze do nosa. Raz tylko połknąłem mefka ale to nie to samo co sniff. No i jak kupujesz mefka to masz te 98% czystości, a robiąc kota nigdy nie wiesz co tak naprawde Ci z tego wyjdzie.
Od jutra rzucam.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Ale popatrz jeszcze na czas dzialania :)
Ja wole metkat, bo jest dla mnie bardziej podobny do MDMA, a mefedron to taki prymitywny kop w czerep. Co nie znaczy, ze go nie lubie ;)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.