Z tego co pamiętam to pisałeś, że podszedłeś do antydepresantów jak do nowego ćpania. Może i dobre podejście, ale chyba przesadzasz z ilością zjadanych tabletek. W tym przecież nie o to chodzi by chodzić i napierdalać ludzi, a po prostu nie bać się koło nich przejść. Jeżeli antsy działają na Ciebie jak narkotyki to wg mnie dawka jest za duża i może Ci to głowę zepsuć (szczególnie jak coś się do tego dorzuca). Rozumiem, że człowiek po zebraniu wielu ciosów od życia mając depresję i jakieś fobie chce odreagować, bo nosi go agresja, ale po co znów robić komuś gówno?
Co do mnie i moich zmian to zaobserwowałem, że od kiedy ograniczyłem mj i zastąpiłem ja alkoholem i sporadycznie benzo + antsy to stałem się bardziej robotem. Nie wiem czy to już wiek czy przez depresanty, czy przez antsy. Albo mi ię wydaje, sam nie wiem.
Z tego co pamiętam to pisałeś, że podszedłeś do antydepresantów jak do nowego ćpania.
Tam quiru pierdol ich
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
proponuje dajcie mu juz spokoja
nie wiem jak w polsce lecza ale kiedy poszedlem na 1 terapie to 1 rzecz jaka wyjasnilismy sobie (grupowka) to to ze nie oceniamy ludzi a jesli juz to ewentualnie ich postepowanie ...
jesli ktos walczy z fobia spol. czy innymi lekami niech sie dobrze zastanowi ... bo napierdalanie przypadkowych ludzi slownie czy uzywajac sily fizycznej
... udowadnia tylko wasza slabosc, niska samoocene i glebokie kompleksy
na swiecie nie ma zlych ludzi, tylko ich glupota sprawia ze rania innych
pozdro i peace ...
"na swiecie nie ma zlych ludzi, tylko ich glupota sprawia ze rania innych"
Uch, może inteligentni ludzie są leniwi, ale i mają przejebane z braku chęci do działania.
Pomagają nie tylko znaleźć sobie hobby, ale i przywrócić dawne zainteresowania.
gynoid pisze: Człowiek bardziej żyje tym co go otacza, niż tym co mu siedzi w głowie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.