Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Przepraszamy za to, że wierzymy naukowcowi i własnym doświadczeniom. To naprawdę zdarza się ostatni raz, od dzisiaj ty będziesz naszym guru.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 374 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kildeis »
Faktycznie działa, a myśle że porównanie miałem dobre bo paliłem ten sam towar (Himalayan) przez miesiąc. High był tak jakby głębszy, bardziej rozkminkowy i dłuższy przede wszystkim
Wyśniłem sobie ten świat tak długo myśląc o nim, zupełnie po nic, tak dla siebie by się bronić...
  • 28 / / 0
odświeżam temat, aby ludzie nie zapomnieli o świętej mocy Mango
  • 3490 / 56 / 0
No to ja też. Natura + natura = profit.
Ostatnio zmieniony 26 marca 2011 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 461 / 7 / 0
Niewiem dlaczego niektórzy tak sceptycznie do tego podchodzą... przetestowałeś? NIE!? to siedź cicho ;) albo dopowiedz sobie dlaczego nie miało by to działać? jeśli znajdziesz racjonalną odpowiedz popartą dowodami naukowymi z dziedziny chemii to napisz a nie pierdol wcześniej.
Czysta nauka...

Osobiście nie testowałem, ale spróbuję (myślę, że w przyszłym tygodniu) i ewentualnie napiszę co o tym sądzę.

Wiadomo jest przecież, że niekiedy "X wzmacnia działanie Y" więc dlaczego niemiało by być podobnie w sprawie mj a Mango?

Dziękuję ;)
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1304 / 233 / 0
Już samo napicie się mango lassi wywołuje cudowny humor, a co dopiero połączenie tego z trawą!
  • 152 / 8 / 0
Ja tam jestem sceptyczny co do takich rewelacji i niewierze w wzmocniona moc aczkolwiek trzeba to stestowac mysle ze bedzie to efekt placebo wiadomo lepsze nastawienie = lepszy high
  • 3490 / 56 / 0
Jebany debilu, po co ten post był? Co wniósł poza pokazem debilizmu?

"Jestem debilem i mnie naukowe fakty nie przekonują ale skoro jestem debilem to się w to powkręcam i będę miał dobra pizdę" Tobie i każdemu innemu debilowi, który podważa zwykłą biologię serdeczne wypierdalaj do szkoły.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3854 / 316 / 0
Mądrego to i przyjemnie poczytać ;-)
  • 191 / 1 / 0
Kurwik prymitywie z taką agresją werbalną to do średniowiecza :finger:

Ile trza zjeść tego mango? Koniecznie jedno na głowę? Robię imprezę i zastanawiam się ile kupić. Jak zjem 2 to będzie odczuwalna różnica? Albo jak zjem pół albo mały kawałek?
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.