Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Najlepsza z benzodiazepin to:
Diazepam
43
24%
Klonazepam
38
21%
Alprazolam
44
24%
Lorazepam
21
12%
Midazolam
5
3%
Nitrazepam
4
2%
Flunitrazepam
5
3%
Temazepam
2
1%
Inna
19
10%

Liczba głosów: 181

Zablokowany
  • 27 / 2 / 0
jestem w szoku że wycofali ROHYPNOL - szkoda :'(

znowu jestem po pobycie w szpitalu, cholera zamiast benzo, bo mi sie skonczył wziąłem luminal - świństwo :nuts: , nie polecam 2 dni wyciete z życiorysu. Jestem ciekawy co myślicie o NOCTOFERZE !!! myśle że to dobre benzo...
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2006 przez Tabs, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Tabs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tabs »
po klono zachowywałem sie jak tarzan... skakałem po meblach , darłem koszule na sobie..., cyrk.
:-p Relanium nikt nie chce mi przepisywać - taki młody pan, moze ziółka :nuts: . NIKT nie opisuje swoich przezyc..., jak na was działa benzo... :-D
Jak narazie wole rolki i drinka :-p
Uwaga! Użytkownik Tabs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
1. Klonazepam, dziury w bani, robi/mowi sie po nim to czego sie nie powinno robic/mowic. Gowno. Wyjebalem listek przez okno z CZYSTYM SUMIENIEM.
Opamiętajcie się. Zamiast oddać, na przykład mnie.. to wyrzucacie przez okno, :o.
Największy przegryw na forum
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Ja też chętnie przyjmę w dobre ręce :P
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 27 / 2 / 0
...najgorsze jest to ze jak mam, relanium to wpierdalam je jak tik-taki i wtedy mam jazde :scared: , czasami szpital. Piguły mnie już znaja i karetka jest w 4 min i wiedza czym mnie ocucić <_< . Opowiadam im wtedy różne dziwne historie... :blush: , ale nigdy niepamietam jakie...?
poleccie mi cosik specjalnego, może lorafen czy rudotel...
  • 27 / 2 / 0
np.

Zolpic 10 mg

tab 1op
(dwadzieścia)

D: 1X1

to "D" oznacza dawkowanie, tak mam wypisaną poprawnie recke na zolpik przez lekarza
Zablokowany
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.