Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.
@dante715
A sporo ostatnio ketonujesz?
Zamierzam się teraz trochę metylonem znowu pobawić.
dante715 pisze: Chętnie przetestuje tego miksu, swojego czasu 250 mg oralnie samego metedronu nie zaimponowało mi wcale. Jak widać trzeba celować w dużo większe dawki.
Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.
śniący mefiarz pisze:4-emc jakieś 400mg,potem 80mg pFPP,potem 400mg 4-emc i jak faza nieznacznie opadała to dojebałem 4 setki metedronu w nos w odstępie ja wiem ? 30 minut ? o dziwo jazda się zaczynała już po pierwszej setce,momentalnie mnie wykurwiło ale byłem ostro naćpany i popłynołem z tym wąchaniem...mef mnie tego nauczył,poszedłem spać o 5 rano,o 8 zadzwonił telefon że mam pilnie zapierdalać organizować impreze która miała być odwołana,zero zejścia,kilkaset km samochodem i praca do 3 nad ranem-zero objawów zejścia,nie polecam pFPP na sucho ani do mixu z alkoholem,po setce pFPP stan mojego najebania w ciągu godziny razem ze źrenicami powiększyły się o jakieś 1000000%dante715 pisze: Chętnie przetestuje tego miksu, swojego czasu 250 mg oralnie samego metedronu nie zaimponowało mi wcale. Jak widać trzeba celować w dużo większe dawki.
Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.![]()
PokażcieMiSwojePachy pisze: Sądząc po nicku, pewnie ma ładna tolerkę.
nikogo nie zachęcam do igrania z tak niebezpiecznymi zabawkami tak jak ja to robiłem (!) dotyczy to wszystkich moich postów w wątkach o metedronie i 4-emc,ja przeżyłem ale nie chce mieć na sumieniu mi podobnych wariatów którzy mogą mieć mniej szczęścia,PEACE :-)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.