...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Czy kupa kasy sprawiłaby ze przestałbyś ćpac?
Tak - Mialbym "narzędzia" żeby ogarnąć swoje życie, odciąć się od przeszłości
19
5%
Tak - Choć wymagało by to także niesamowitego wysyłku aby sie powstrzymywać
10
3%
Nie - Z dragami jest jak z jazda na rowerze - tego "smaku" sie nie zapomina
82
22%
Pewnie bym ćpał ale mniej i miał możliwość życia na tyle zdrowo że konsekwencje były by znikome
56
15%
Ćpałbym do oporu aż by mi sie skończyła kasa na koks i dziwki a potem zgon
148
40%
Nie wiem - Tylko życie może dać odpoweidź
53
14%

Liczba głosów: 368

ODPOWIEDZ
  • 60 / 1 / 0
Jeśli mówimy o prawdziwej górze kasy, to jak najbardziej może to pomóc przestać ćpać, chociażby dlatego, że możemy zrealizować swoje pasje (chodzi mi dokładnie o to co Procentee napisał). Chłopie, leć sobie do Ameryki południowej, skocz z bungee z jakiejś tamy, potem zarzyj ayahuasce i zreflektuj się nad sobą ; ].

Anyway, powodzenia życze ; ]
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
o cos mi sie przypomnialo-kiedys znajoma powiedziala ze da mi na prywatny osrodek(w tym dtx) zebym pojechala-kosztowal ok 15tysiecy(chyba pol roku ale pewna nie jestem).wtedy pomyslalam sobie ze jakby mi dala kase do reki to pewnie by mnie juz wiecej nie zobaczyla.przecpalabym wtedy na bank.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hardbounce »
Jestem pewny że jak wpadło by mi więcej floty do łapy to pierwsze co robię to wycieczka do lokalnego dilla po hm...100 haszyku ;). O! a jakby dało rade połapac konkretny koks to też pewnie z 5-10 bym łyknął...zresztą, kto by tak nie zrobił ;)
[b]hardstyle-hardcore-frenchtek-old school jump[/b]
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Zainwestowałbym.
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nautic »
Na twoim miejscu po zdobyciu kasy zaplanowałbym podróż dookoła świata przynajmniej na 2 lata ale to tylko moje osobiste odczucie. Oczywiście w meksyku i ameryce pd. bym sie zatrzymał na troche dłużej :yay:

p.s. powodzenia
Oida ouden eidos.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
" Pewnie bym ćpał ale mniej i miał możliwość życia na tyle zdrowo że konsekwencje były by znikome "
To moja odpowiedź. Od siebie dodam jeszcze, że pewnie po pewnym czasie stopniowo spadałby jeszcze bardziej stopień używania przeze mnie narkotyków- w końcu jest wiele rzeczy na tyle ciekawych i fajnych jak narkotyki, jestem skłonny nawet powiedzieć, że niektóre nawet lepsze :PP haha :-D

A czy Ty sobie z tym poradzisz to już nie moja w tym głowa, nie znam Twojej psychiki na tyle żeby na to pytanie odpowiedzieć, odpowiedź powinieneś znać Ty, nie żaden/na z nas.
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Obiecuje, że jeśli ktoś da mi kupę kasy to przestane ćpać. %-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
Nie wystarczy Ci sama kupa?
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Kupa kasy sprawila by ze wykupil bym wszystkie tabletki o dzialaniu psychoaktywnym z aptek:Thiocodin,Antidol to napewno.Po zjedzeniu tego wszystkiego zapewne po 1-2 tyg trafil bym do szpitala albo do grobu.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
mysle ze to by byla zapasc lub niewydolenie watroby
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.