Anyway, powodzenia życze ; ]
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
p.s. powodzenia
To moja odpowiedź. Od siebie dodam jeszcze, że pewnie po pewnym czasie stopniowo spadałby jeszcze bardziej stopień używania przeze mnie narkotyków- w końcu jest wiele rzeczy na tyle ciekawych i fajnych jak narkotyki, jestem skłonny nawet powiedzieć, że niektóre nawet lepsze :PP haha :-D
A czy Ty sobie z tym poradzisz to już nie moja w tym głowa, nie znam Twojej psychiki na tyle żeby na to pytanie odpowiedzieć, odpowiedź powinieneś znać Ty, nie żaden/na z nas.
Od jutra rzucam.
Od jutra rzucam.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.