Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 135 / / 0
Ja zaczynam biegać jak tylko dojdę do siebie po chorobie :D
  • 915 / 4 / 0
a ja, zamiast w kółko przekładać takie postanowienia biegam sobie, gdy sobie o tym przypominam i mam siły/chęć (często w drodze do domu, odprowadziwszy dziewczynę na bus, do sklepu, ze sklepu, etc)
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
astaroth pisze:
Czekam na przynajmniej +5 stopni i też zaczynam biegać. Czas się doprowadzić do ładu po zimie ;)
To od jutra... hehee
Uwaga! Użytkownik szkodnik forumowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 4 / 0
Chodziło mi o +5 do obecnej temperatury, żeby chociaż para nie leciała ;) Jeśli będzie faktycznie ok. 10*C i nie będzie mocno piździć wiatr, to spoko, jak najbardziej, bo już tylko czekam :P
Meow.
  • 49 / 1 / 0
Teraz jest najlepsza temperatura na bieganie. Powyżej 20st. C to już w zasadzie za ciepło ;-)
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 67 / / 0
astaroth pisze:
Chodziło mi o +5 do obecnej temperatury, żeby chociaż para nie leciała ;)
To oddychaj nosem. Biegniesz wolniej, bo tyle tlenu nie wzioniesz, ale nie trzeba się martwić o drogi oddechowe jak na taką temperaturę. Wypuszczasz nosem, bądź ustami i można już zweryfikować czy się nadajemy na taką porę roku czy nie. Później można przejść na wyższy poziom jeśli krtań na to pozwala, dychać ustami i robić wyniki.
Nie zapomnij o rękawicach, bo ręce najbardziej dostają z tego co zauważyłem. Czapka, szalik to standard.
Uwaga! Użytkownik szkodnik forumowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 29 / 0
W ten weekend zacząłem biegać pierwszy raz po zimie. Tylko, że zamiast biegać po mieście, wybrałem sosnowy las pod miastem. Nawet się zdziwiłem, że mam tak dobrą kondycję po okresie większego zastoju. Obyło się bez zadyszki i zakwasów.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 67 / / 0
Ahhh te weekendowe marszobiegi z zakładu pracy :-D
  • 321 / 4 / 0
Jednak w weekend pogoda dała dupy, trzeba będzie poczekać kilka dni, bo kiedy ja znowu znajdę tyle czasu, żeby biegać? :( Co za klimat, syberia prawie.
Meow.
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
szkodnik forumowy pisze:
To oddychaj nosem. Biegniesz wolniej, bo tyle tlenu nie wzioniesz, ale nie trzeba się martwić o drogi oddechowe jak na taką temperaturę.
albo pal fajki - ja tak robię, żar podgrzewa powietrze. 500 metrów do przystanku pokonuję tylko z dwoma lub trzema przystankami. Tylko całe czas mam wrażenie, że umknęła mi idea, no ale na to jeszcze przyjdzie czas.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.