Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wolisz zarzywać DXM:
w samotnośći
381
54%
w grupie znajomych
88
13%
z jedną, zaufaną osobą
177
25%
nie zarzywam DXM
56
8%

Liczba głosów: 702

ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Jesli DXM w grupie to tylko z jedna osoba i to musi byc osoba doswiadczona, nie taka, ktora jak sie walniesz poogladac cevy powie: "nie zamulaj" :nuts: . Zdecydowana wiekszosc moich faz byla w samotnosci i twierdzilem ze tak jest najlepiej dopoki nie wzialem deksa z Jezusem...

Kolejny temat odswiezony. Jedziemy dalej :-D
Feel free. Of me.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
No wiadomo z doświadczoną osobą zawsze lepiej się tripuje :-) .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pxd »
Samotnosc. W koncu Dexter to moj kochanek z ktorym spotykam sie po nocach i chce go miec na wylacznosc :)
--
w grupie tez owszem mozna, ale tylko tak do 15 tabsow, jak sie chce pogadac i posmiac wspolnie.
ale umyslowe podroze tylko w samotnosci. jak ja bym chciala zeby moj dom byl pusty kiedy jestem na haju. jak jestem nacpana to mam ciagle jakies chore schizy jak widze/slysze ludzi X_x nawet sie ich boje
Halls -> efekt placebo xD
  • 565 / 7 / 0
Ja lubie wszystkie dragi brac sam. THC w wiekszosci w grupie, ale samemu to jest dopiero ciekawe. Wole samemu nawet z tego wzgledu, iz nie umiem gadac po trawie, bo za bardzo skupiam sie na rozkminach, w samotnosci moge sobie myslec ile chce, zrobic sobie kakao, polamic w cs'a czy w starcrafta i w sumie wszystko mam dla siebie. A zabawa nieraz jest dobra. Przewaznie smieszy mnie jak pukam w stol palcem, albo jak o czyms mysle i mi sie cos pokreci w myslach zawsze z tego pizde tocze, ogladam comedy central i staczam beke z nie do konca smiesznych zartow. Zawsze milo wspominam samotne fazowanie na kazdym dragu, bo to daje zupelnie inne przezycia niz te grupowe.
Zwykle nie dziele sie tym, ze fazuje sobie sam z ludzmi ktorzy maja nijakie pojecie o dragach, bo w ich oczach staje sie strasznym cpunem, bo zapierdalam sie sam
Feel free. Of me.
  • 523 / 4 / 0
No samemu jest dobrze ale wyobraź sobie drugiego kolegę trochę innego a robiącego taką samą fazę. Według mnie było by lepiej. Chyba jesteś typowym samotnikiem? naprawdę sam lubisz brać wszystkie dragi, a może nie masz z kim, takich kolegów wartych tego?
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
To ja może stwoje trzy groszę.

Ja lubie zacząć z zona obok. Potem gdy już się rozkręca idzie spać wtedy włączam muzę i ogień.
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 565 / 7 / 0
plankton pisze:
No samemu jest dobrze ale wyobraź sobie drugiego kolegę trochę innego a robiącego taką samą fazę. Według mnie było by lepiej. Chyba jesteś typowym samotnikiem? naprawdę sam lubisz brać wszystkie dragi, a może nie masz z kim, takich kolegów wartych tego?
Mam kumpli generalnie wiekszosci bierze cokolwiek, chociazby pali trawe, ale samemu jest inaczej. Nie mowie, ze nie lubie czasem z kims sobie zapalic, czy wziasc aco, bo nieraz pizda jest niemilosierna, ale generalnie malo jest osob, z ktorymi moge dobrze zajarac gibla, a tylko jedna z ktora dobrze moge aco wrzucic. Nienawidze jarac z kims zupelnie nieznajomym, wtedy czuje sie tak obco, tak chujowo i wtedy najbardziej chcialbym zostac sam.
Feel free. Of me.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: niebieskinamiestnik »
A ja bym chciał z kimś. Ale nie mam nikogo z kim bym mógł.
  • 523 / 4 / 0
Dokładnie Cię rozumiem, może po prostu nie te typy, mam szczęście ;-) .
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
sam.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.