Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Kolejny temat odswiezony. Jedziemy dalej :-D
--
w grupie tez owszem mozna, ale tylko tak do 15 tabsow, jak sie chce pogadac i posmiac wspolnie.
ale umyslowe podroze tylko w samotnosci. jak ja bym chciala zeby moj dom byl pusty kiedy jestem na haju. jak jestem nacpana to mam ciagle jakies chore schizy jak widze/slysze ludzi X_x nawet sie ich boje
Zwykle nie dziele sie tym, ze fazuje sobie sam z ludzmi ktorzy maja nijakie pojecie o dragach, bo w ich oczach staje sie strasznym cpunem, bo zapierdalam sie sam
Ja lubie zacząć z zona obok. Potem gdy już się rozkręca idzie spać wtedy włączam muzę i ogień.
plankton pisze: No samemu jest dobrze ale wyobraź sobie drugiego kolegę trochę innego a robiącego taką samą fazę. Według mnie było by lepiej. Chyba jesteś typowym samotnikiem? naprawdę sam lubisz brać wszystkie dragi, a może nie masz z kim, takich kolegów wartych tego?
Od jutra rzucam.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.